in

Aha: HIEROM hebben IKEA-kopjes een inhammetje aan de onderkant

Een kast van de IKEA, een bank van de IKEA en een complete keuken van de IKEA. Komt dit scenario jou bekend voor? Dan heb jij vast ook een set IKEA-kopjes in die IKEA-kast van je staan. Maar waarom zitten er aan de onderkant van je kopjes toch inhammetjes? Wij weten het antwoord!

IKEA is al jaren het bekendste zelfbedieningswarenhuis en dat is natuurlijk niet voor niets. De Scandinavische woonketen heeft een assortiment waar je U tegen zegt. Alles uit deze winkel wil je hebben, ook dat waar je al tien stuks van hebt. Kopjes bijvoorbeeld. Maar is het je al eens opgevallen dat onderaan de kopjes altijd een inhammetje zit?

Lees ook  Aantal coronadoden nu 76, in totaal 2460 besmettingen in Nederland’

Het antwoord
Niemand wist voorheen waarvoor deze was. Online werd heel wat gespeculeerd. Zo zou het ervoor zorgen dat de warme beter weg kan, en was er zelfs een lolbroek die beweerde dat het voor je sigaren is. Maar IKEA komt het het verlossende antwoord: “Het kleine detail onder het kopje is gemaakt zodat water niet blijft liggen als je je kopjes in de vaatwasser doet en een enorme bende achterlaat.” Best logisch eigenlijk. En handig vooral!

Lees ook  Zo ziet het zusje van Geraldine Kemper eruit - Wat een bloedmooie vrouw!

Als je dit binnenkort tegenkomt in je tuin dan heb je een levensgevaarlijk nest gevonden

Door DEZE gewoontes in het huishouden loop je het meeste risico op brand!