in ,

Als de 5 maanden oude baby op de achterbank paars aanloopt, MOET MAMA SNEL INGRIJPEN!

Pamela Rauseo uit Florida is met haar vijf maanden oude neefje Sebastian in de auto onderweg. De verkouden baby die tijdens de rit aldoor huilde, werd plotseling stil. “Ik maakte me echt zorgen, want ik stond vast in het verkeer en hij had een verkoudheid en een verstopte neus”, herinnert Pamela zich. De bezorgde tante zet zich aan de kant, stapt uit en gaat naast het kind op de achterbank zitten. Gelukkig, want de kleine jongen was bewusteloos. “Ik nam hem uit het zitje en zag dat hij helemaal paars zag”, vertelt de vrouw. “Ik wilde de hulpdiensten bellen, maar was zo zenuwachtig dat ik mijn mobiele telefoon niet aan de praat kreeg.”

Lees ook  Tiener vermoordt moeder en woont maanden met gemummificeerd lichaam in badkuip

paars1

Pamela roept om hulp op de drukke baan. Dan begint ze Sebastian eerste hulp bij ongevallen toe te dienen. Meerdere autobestuurders, waaronder een politieagent, helpen haar bij de hartmassage. Eindelijk kan het kind weer zelfstandig ademen!

paars2

Gelukkig stelt Sebastian het ondertussen weer goed, maar de artsen hebben voorlopig nog het raden naar de oorzaak van zijn aanval. DEEL dit bericht met je vrienden!

Lees ook  Ineens in de metro: vrouw kan haar lachen niet inhouden – let op de onverwachte reactive in de coupé

Tweeling, die al in de 24e week wordt geboren, overleeft omdat artsen IETS GEKS DOEN!

Dit kan er met je lichaam gebeuren, als je 30 dagen lang DIT 5 minuten lang doet