in ,

Als de jonge vrouw dit katje vindt, kan ze niet geloven wat ze ziet. Het zou eigenlijk helemaal niet kunnen leven

Toen de Amerikaanse Hannah uit Washington begin oktober een wandeling maakte, hoorde ze plotseling een zwak gejammer langs de kant van de straat. Ze kijkt verwonderd naar beneden.

katje1

Ze kan nauwelijks geloven wat er tussen de bladeren en de modder op de grond ligt: hulpeloos en alleen ligt daar een babykatje. Hij moet pas geboren zijn want zijn navelstreng hangt nog aan zijn lijfje en zijn oogjes zijn nog gesloten. Van de moeder of van zijn eigenaar valt geen spoor te bekennen. Hannah kan gewoon niet anders: ze wikkelt de kitten voorzichtig in haar trui en brengt het naar de dierenarts.

katje2

De dokter stelt vast dat het katje amper tien uren oud is. Hannah herinnert zich: “Het was hartverscheurend. Het kleintje was nog geen dag oud en al van zijn moeder gescheiden.” Ze besloot om de kleine kater mee naar huis te nemen en het verder groot te brengen.

Lees ook  Vele mensen weten niet welke gevolgen het heeft om je maar eens om de 2 dagen te douchen.

katje3

Hij krijgt de naam Tidbit en wordt de klok rond verzorgd en in de gaten gehouden. Hannah verwarmt hem, voedert hem met het flesje en overrompelt hem met liefde. Want zoals ze zelf zegt: “Op deze leeftijd zijn warmte en liefde ontzettend belangrijk!”

katje4

Maar de eerste moeilijke uren van zijn leven hebben zo zijn sporen nagelaten. Tidbit lijdt aan ondergewicht en is zeer schuchter. Om toch een beetje te zorgen voor een surrogaatmoeder had ze een geniaal idee: “Hij sliep altijd in de dezelfde houding. Dus legde ik een kattendekentje over hem dat met een batterij de hartslag van de moeder nabootst.”

Lees ook  Man verlamd na inslikken naaktslak

katje5

Dag na dag at het kereltje ook beter en op een dag opende hij eindelijk zijn oogjes.

katje6

Dan begon hij te lopen en zijn omgeving te verkennen.

katje7

Na enkele weken is Tidbit uitgegroeid tot een prachtige kerel. Hannah is terecht trots en weet nu dat de slapeloze nachten de moeite waard waren.

katje8

Wat mooi dat dit katje zoveel geluk heeft gehad! Echt hartelijk dank aan Hannah die op een prachtige manier handelde en het kleine katje niet aan zijn lot achterliet op straat.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Video: De grootste ‘supermaan’ van de afgelopen 70 jaar staat op het punt op te komen en breekt alle records

Wat de serveerster op tafel vindt, doet haar in tranen uitbarsten. Dit verhaal moet je lezen!