in

Als de vrouw gevonden wordt is ze allang dood. Maar wat de mannen onder haar zien, bezorgt hen tranen in de ogen

Als mensen zich in doodsgevaar bevinden, ontwikkelen ze steeds weer bovenmenselijke krachten. We hebben al verhalen gehoord over mensen die zich met hun laatste krachten naar het ziekenhuis slepen of hun gijzelnemers eigenhandig overmeesteren. Maar niets is zo groot als het moederinstinct wanneer ze haar baby moet beschermen. De vondst die een reddingsteam in het Verre Oosten deed, is daar nog het beste voorbeeld van.

Koortsachtig zijn de reddingswerkers op zoek naar overlevenden terwijl ze op een vrouw onder de brokstukken stoten die in een eigenaardige pose ligt – ze lijkt wel iets te omhelzen.

Lees ook  Opgepakte stroper moet verplicht Bambi kijken in gevangenis

De vrouw is blijkbaar al geruime tijd dood. Aangezien de opdracht van het team was om naar overlevende te zoeken, wilde ze hun speurtocht al verder zetten. Maar dan ging het hoofd van het team op zijn knieën zitten om het tafereel wat beter te bestuderen en zag hij dat de vrouw een jongetje in een doek gewikkeld vast had. Het team riep meteen een medisch team ter plaatse om de jongen te onderzoeken.

Lees ook  Na bosbranden kampt Australië nu ook met overstromingen

Maar dat is nog niet alles: als de redders de plaats wat beter bestuderen, ontdekken ze een mobieltje waarop een bericht te lezen was: “Voor het geval dat je zou overleven, denk er dan aan dat ik altijd van je gehouden heb.”

Er bestaat geen enkele twijfel over: deze moeder gaf haar leven voor dat van haar zoon. Haar ongelofelijke offer heeft ondertussen al de harten van duizenden mensen beroerd.

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Onderzoekers snijden deze steen open. Als ze bloed zien stromen doen ze een ongelooflijke ontdekking! 21 andere wereldwonderen.

Kinderarts laat zien hoe je een schreeuwende baby binnen enkele seconden kunt kalmeren