in ,

Als de vrouw na de operatie wakker wordt, moeten de artsen haar iets heel ergs vertellen. Hoe ze daar mee omgaat, vind ik absoluut indrukwekkend

Het leven zoals we dat kennen kan in een oogwenk veranderen. Dat was ook het geval voor het sportmodel Cheyann Shaw toen ze 23 jaar oud was. Ze leed aan een agressieve vorm van eierstokkanker.

Het mooie model nam deel aan verschillende bikiniwedstrijden om haar prachtige lichaam te tonen. Ze ging elke dag naar de gym om haar lichaam in vorm te houden. Ze leed een gelukkig leven in Florida, samen met haar huidige echtgenoot. Voor haar chemotherapie woog Cheyann 59 kg en zag ze er zo uit:

Tot ze op een dag het verwoestende nieuws kreeg te horen en onmiddellijk aan de chemotherapie moest beginnen om haar leven te redden.

Omwille van de behandeling moest ze onmiddellijk stoppen met sport – iets wat ze vier jaar lang intensief had gedaan. Bovendien moest ze naar Seattle verhuizen zodat haar ouders voor haar zouden kunnen zorgen. Na haar chemobehandeling zag ze er zo uit:

Lees ook  Moeder verkoopt huis om in een piepklein caravannetje te gaan wonen. Kijk maar eens hoe functioneel het vanbinnen is!

Naar eigen zeggen veranderde haar ziekte haar leven met 180 graden: ze verloor niet alleen haar haren, maar ook haar lichaam begon dag na dag af te takelen en ze verloor alle kracht die ze al die jaren had opgebouwd. Maar nog het ergste van al is dat ze door de behandelingen nooit kinderen zal kunnen krijgen. Als 23-jarig meisje dergelijk nieuws moeten krijgen, is ronduit verwoestend.

Maar Cheyann gaf de moed nooit op: “De beste raad die ik kan geven aan mensen die tegen kanker vechten is dat ze nooit mogen opgeven. Houd nooit op om van het leven te genieten”, zegt de moedige vrouw.

Lees ook  Hij vraagt zijn dochter om in de micro te zingen. Haar lied gaat de hele wereld rond!

Cheyann moet nog steeds behandelingen ondergaan, maar het ergste heeft ze achter de rug. Onze dappere vriendin blijft lachen en optimistisch ondanks wat ze te verduren kreeg. Omdat ze zelf geen kinderen kan krijgen denkt ze na over adoptie of eiceldonatie. Op deze foto zien we hoe ze er nu uitziet: indrukwekkend!

Wauw. We zouden graag over dezelfde dosis doorzettingsvermogen en vastberadenheid beschikken als deze vrouw!

DEEL dit bericht om deze dappere meid te steunen in haar strijd!

De vader sterft. Zijn zoontje is zwaargewond. Wat ze 10 jaar later doet, laat mij huilen..

Boer dacht dat zijn kip een ei legde. Dan kreeg hij in de gaten waar ze eigenlijk op zat..