in ,

Als de zwangere ‘s nachts wakker wordt, herkent ze haar pitbull. Dan ontdekt ze het bloed

e 23-jarige Jade Ambrose uit het Engelse Leeds verheugd zich samen met haar verloofde Paul Stacey op hun kind. Tot de familie behoort ook Lola, de jonge pitbull. Lola en Jade hebben een heel sterke band omdat Lola geadopteerd werd toen ze nog een puppy was. Vanaf de 20e zwangerschapsweek nestelt ze zich steeds vaker tegen de zwangere buik van Jade, alsof ze wist dat er gezinsuitbreiding onder weg was.

1

Als Jade in de 33e week is, gaat ze ’s avonds zonder noemenswaardige klachten of pijn slapen. Midden in de nacht wordt ze door een luid geblaf gewekt. Aanvankelijk dacht ze aan een inbreker, maar dan zag ze dat Lola gewoon naar haar stond te blaffen. Vervolgens ziet Jade dat haar laken onder het bloed zit. Jade en Paul reppen zich onmiddellijk naar het ziekenhuis in de vrees dat er een miskraam op komst is.

Lees ook  Dronken dame wordt door snackbarmedewerker van toonbank gesmeten..

2

Gelukkig kunnen de artsen het bloeden stelpen en de bevalling tegenhouden, zodat de baby nog verder in de buik van Jade kon ontwikkelen, tot hij vijf dagen later via keizersnede ter wereld kwam. Jade en Paul kregen een zoontje genaamd Oliver.

3

De ouders hopen dat de relatie tussen hond en baby verder zal blijven bestaan: “We willen Oliver later kunnen vertellen wat Lola voor hem heeft gedaan”, zegt Jade.

Lees ook  2-jarige sterft na het eten van bekend voedsel, een rouwende moeder waarschuwt iedereen nu

4

Lola won ondertussen zelfs een wedstrijd: ze werd door een lokale dierenwinkel uitgeroepen tot grootste held onder de huisdieren.

5

Dat Lola een baby en zijn moeder gered heeft, kunnen er niet veel zeggen. Echt een uitzonderlijke hond!

DEEL deze heldin met je vrienden!

Klein meisje met autisme helpt klasgenootjes met het begrijpen van haar opdracht en brengt haar juf aan het huilen

We doen allemaal iets verkeerd: we maken ons bed compleet fout op! Doe het zoals de professionals