in

Als een hond zijn poot op je legt probeert hij dit tegen je te zeggen:

Huisdiereigenaren houden meer van hun honden dan van andere mensen, volgens een studie. Ze zorgen voor hun vrienden alsof ze hun eigen kind zijn en douchen ze met liefde, en honden zijn niet anders.

Ook zij beschermen hun mens tegen alle verwachtingen in en vertellen hen dat ze van hen houden op hun eigen unieke manier.

Experts hebben ontdekt dat wanneer een hond zijn poot op je zet, ze signaleren dat ze van je houden. Lekkerleven wil deze bevindingen graag met onze lezers delen.

Als je ooit hebt gewenst dat je hond met je kon praten of je op zijn minst kon laten weten of ze van je houden, is je wens gedeeltelijk ingewilligd.

Hoewel ze niet kunnen communiceren zoals wij, hebben experts ontdekt dat honden hun poten en algehele lichaamstaal gebruiken om veel berichten over te brengen.

Lees ook  Humberto Tan reageert op einde van RTL Late Night

“Ik hou van jou.”

Wanneer een hond bij je in de buurt komt en zijn poot op je legt, laten ze je gewoon weten dat ze van je houden en waarderen ze alles wat je voor hen doet.

Volgens een hondenexpert, wanneer je je pelsbaby aait en ze proberen je aan te raken met hun poot, proberen zij jou dezelfde genegenheid te tonen.

“Ik zal er altijd voor je zijn.”

“Geef me wat aandacht, mens!”

Overmatig klauwen kan ook betekenen dat je vriend je aandacht en een beetje plezier vraagt. Honden hebben behoeften zoals kinderen en bovendien volgen ze een roedelgedrag, wat betekent dat ze uit een lijn komen waar ze een band met hun roedel moeten hebben en dicht bij hun geliefden moeten zijn.

Anders dan hun poot op te heffen, kunnen ze proberen naast je te zitten en op je te leunen. Dit is precies hoe ze zich verbinden en we denken dat dit het schattigste ding ooit is!

Lees ook  Doodgestoken Rik van de Rakt (18) schreeuwde nog om hulp

Spelen met je hond kan ervoor zorgen dat jij en je hond niet depressief worden.

Nee, ga nog niet “DUH”. Volgens onderzoek worden tijdens het spelen met uw hond “feel-good hormonen” in uw lichaam en in het lichaam van uw huisdier vrijgegeven, waardoor u zich gelukkig voelt met een boost van serotonine en u weghoudt van zowel depressie als andere gerelateerde aandoeningen . Het is een win-win!

Heeft je hond ooit zijn poot op je gelegd? Proberen ze op hun eigen manier met je te communiceren? Laat het ons weten in de reacties en vergeet niet een leuke foto van je baby achter te laten!

Man steekt CBR-gebouw met 30 mensen binnen in brand

Gezin met invalide dochter als ratten in de val: ‘Levens zijn in gevaar gebracht door ordinaire wraakactie’