in ,

Als het bedrijf deze man op straat gooit, hebben ze geen idee met wat voor geniaal idee hij 5 minuten later begint.

Een werkloze solliciteert voor een baan als poetsman bij Siemens. Hij kan de baan daadwerkelijk krijgen. De personeelschef zegt: “Geef me je e-mailadres, zodat ik je het contract kan toesturen.”

poetsen

De man antwoordt: “Ik heb geen e-mailadres en ook geen computer.”

Daarop zegt de personeelschef: “Dan spijt het me zeer, zonder e-mailadres kan ik je gegevens niet in het systeem invoeren en krijg je de baan ook niet. Tot ziens.”

Teleurgesteld verlaat de man het bedrijf. Hij kijkt in zijn portefeuille en vindt nog een briefje van 10 euro. Dan heeft de man een idee en loopt naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Daar koopt hij 5 kg appelen en trekt ermee van deur tot deur om ze te verkopen. Op die manier heeft hij op een uur 20 euro verdiend. Hij koopt nieuwe appelen en op het einde van de dag heeft hij 160 euro.

Lees ook  Midden in de nacht wordt de vrouw van DIT geluid naast haar wakker. Wat haar man uitkraamt, moet ze gewoon filmen!

De volgende dag doet hij het weer zo en hij krijgt steeds meer gevoel voor de behoeftes van de mensen en er vallen hem nog meer ideeën in. Na verloop van tijd kan hij zich een fiets veroorloven, dan een bestelwagen en vijf jaar later heeft hij zijn eigen supermarktketen.

Dan wil hij beleggen en neemt een financieel adviseur onder de arm. Nadat ze samen de mogelijkheden besproken hebben, vraagt de adviseur naar zijn e-mailadres om hem de nodige documenten toe te sturen.

Lees ook  Mooi meisje met kanker neemt beslissing om haar lange haren te laten knippen. Nieuwe look laat haar onherkenbaar achter.

De man antwoordt: “Ik heb geen computer en heb dus geen e-mailadres. Stuur me alles maar op met de post.”

De financieel adviseur is verbluft: “Je hebt je hele imperium uitgebouwd zonder computer en e-mail? Stel je eens voor wat je bereikt had kunnen hebben als je die dingen wel zou gehad hebben?”

De man antwoordt: “Dan was ik nu poetsman bij Siemens geweest!”

DEEL deze grap met je vrienden!

Ze moeten VERLOVEN: Hun leeftijd laat je schrikken! Hoe is dit mogelijk?

Tot 3 keer toe ramt de jongen het winkelwagentje tegen de man voor hem. Wat de camera op 0:22 registreert, is een wijze les.