in

Als het hier JEUKT, moet je direct naar de keuken lopen. Daar vind je dingen die je zullen helpen.

Het is een alledaags probleem maar niemand praat erover. Onze billen zijn een noodzakelijk onderdeel van ons lichaam en spelen een fundamentele rol om het geheel goed gesloten te houden.

Maar ook hier hebben we wel eens ongemakken zoals jeuk en een branderig gevoel. De meeste mensen zijn bij aanhoudende overlast te beschaamd om naar de dokter te gaan. Soms is dit echter wel nodig. Maar misschien moet je een van deze huishoudelijke middeltjes wel eens proberen …

Lees ook  Deze vrouw die nog maar 12 uur te leven had kreeg hoog bezoek in het ziekenhuis. Wat er op het einde gebeurde, is nauwelijks te geloven!

Aloë Vera

Dankzij de anti-inflammatoire eigenschappen is Aloë Vera uitermate geschikt om jeuk te bestrijden. Gewoon even wat gel aanbrengen op de kwestieuze bil of billen en de pijn zal snel verzachten.

Aardappelen

Aardappelen hebben een dehydraterend effect en zijn erg effectief om aambeien te verhelpen. Deze methode stimuleert ook de doorbloeding. Gewoon wat aardappelen tot een pasta vermalen en op de zone aanbrengen.

Tea Tree olie

Studies hebben aangetoond dat deze olie bijzonder goed werkt tegen zwellingen van aambeien. De thee is nogal geconcentreerd dus je verdunt het best met een beetje amandelolie alvorens het op het betrokken gebied aan te brengen.

Lees ook  Agent rukt tampon van Natalie publiekelijk er uit

Knoflook

Laat drie teentjes knoflook met drie laurierbladeren koken. Laat het geheel goed sudderen gedurende minstens tien minuten. Laat het mengsel afkoelen en breng het goedje driemaal per dag aan tot de overlast verdwenen is.

DEEL deze nuttige tips met iedereen die je kent!

De trein nadert, maar de honden geven geen krimp. Toen ik zag waarom, brak mijn hart.

Dit lijkt op het eerste zicht een doodgewone vangrail. Maar je zult verbaasd zijn als je het in actie ziet.