in

Als je ‘per ongeluk’ een hemd vindt aan je ruitenwissers – haal het er dan niet af!

Jammer genoeg is het niet altijd even veilig in het leven, vooral dan voor vrouwen. Zij zijn helaas vaker slachtoffer van een misdrijf dan mannen.

Als vrouw vind ik het niet ongewoon om extra voorzichtig te zijn wanneer ik buiten huis ben, vooral ’s nachts. Ik zorg er voor dat er een vriend of vriendin bij me is, en ik ben altijd op mijn hoede.

Dat is precies wat Ashley Hardacre uit het Amerikaanse Michigan heeft gedaan. En gelukkig kwam haar voorzichtigheid goed van pas.

De 19-jarige Ashley werkt in een winkelcentrum in Michigan. Toen haar nachtshift erop zat stapte ze naar haar wagen die geparkeerd stond buiten.

Maar het was pas toen ze in de wagen zat, dat ze besefte dat er zowaar een hemd vast zat aan haar ruitenwissers.

Ze keek rond en merkte op dat er twee wagens dichtbij geparkeerd stonden. Het meisje begon te vermoeden dat er kwaad opzet in het spel zat, dus besloot ze gewoon weg te rijden naar een veilige plek waar ze het hemd veilig kon verwijderen.

Lees ook  Haai doodt Lindsay (21) bij Bahama’s

Ashley vertelde haar verhaal later op Facebook, en waarschuwde iedereen om voorzichtig te zijn. Dit is wat ze schreef:

“Ik ging naar mijn wagen en sloot de deuren, wat ik altijd doe. Ik merkte dat er een blauw hemd was gewikkeld rond mijn ruitenwissers.

Ik probeerde mijn ruitenwissers te bewegen om het hemd weg te krijgen, maar het zat volledig vast. Ik had eerder al berichten gezien op Facebook waar mensen vertellen dat een hemd of iets anders vastzat rond de ruitenwissers, om zo jonge meisjes uit hun wagen te lokken.

Ik weet niet wiens hemd dit was, maar ik weet dat het opzettelijk was. Ik kan anders niet bedenken waarom iemand zo iets vreemd zou doen.”

Vreemde grap
Ashley haar Facebookbericht verspreidde zich daarna razendsnel, en ook de lokale politie werd op de hoogte gebracht over de vreemde gebeurtenis.

Sergeant Brad Wangler van de lokale politie contacteerde Ashley om meer inlichtingen te vragen over het incident. De politie vroeg ook bewakingsbeelden op.

“Nog nooit is dit gebeurd. Er zijn geen gelijkaardige incidenten gemeld. Wie of wat er gebeurt, weten we op dit moment nog niet,” zei Wangler aan CBS News.

Lees ook  ‘Break-up met André Hazes leverde Bridget Maasland een hoop centen op’

De politie slaagde erin om twee mannen te identificeren die het hemd tussen de ruitenwissers van het meisje haar wagen hadden gestoken.

Volgens Fox 26 vertelden de mannen aan de politie dat het om een onschuldige grap ging. Ze beseften zogezegd niet dat hun daad kan beschouwd worden om onschuldige meisjes te lokken in de mensenhandel.

Omdat de mannen gezien werden toen ze de parking verlieten een uur voordat Ashley naar haar auto stapte, werden ze niet vervolgd.

Volg je instinct
Ashley is blij dat ze haar instinct volgde, en snel wegreed. “Het is wat je nooit verwacht te gebeuren. Dat iemand je mogelijks kwaad wilt doen.

Ik was gewoon in shock,” vertelde Ashley aan ABC12. “Nu ben ik niet meer bang, ik wil dat andere mensen weten dat het iets is wat ook hen kan overkomen.”

Deel aub Ashley’s griezelige verhaal zodat alle jonge mensen op de hoogte zijn over dit vreemde incident!

Afvallen zonder naar de sportschool te gaan? Deze vrouw vertelt hoe ze het deed

Madonna heeft wat aan zichzelf laten doen, zie jij wat het is: