in

Als je ziet wat deze vrouw in het gezicht heeft, zal je laten doordraaien!

Eigenlijk wilde ze – de transseksuele Amerikaanse Rajee Rajindra Narinesing – er alleen maar mooi uitzien en vrouwelijke gelaatstrekken bekomen. Daarom ging ze in 2005 naar een zelfverklaarde, op de zwarte markt opererende dokteres genaamd Onreal Ron Morris om injecties in haar gezicht te laten spuiten. Maar het resultaat is een echte schok. Haar gezicht is volledig verminkt en vervormd en ziet er werkelijk angstaanjagend uit.

Later bleek dat Morris haar nietsvermoedende patiënte een gevaarlijk cementmengsel onder haar huid had gespoten, hetgeen voor bizarre vervormingen zorgde. Rajee is een van de vele slachtoffers die op deze kwakzalver voor transseksuelen is gestoten. Zonder toelating wierf deze vrouwelijke dokter klanten op zogenaamde “pumping party’s”.

Lees ook  Nieuwe burger van Burger King: frikandel speciaal in een broodje

Het is geen gemakkelijke opdracht om de aangerichte schade terug ongedaan te maken. Maar twee gerenommeerde plastische chirurgen Dr. Nassif en zijn collega Dr. Terry Dubow doen er alles aan om haar gezicht terug normaal te krijgen.

De artsen slagen erin om toch tenminste de ergste verminkingen weg te krijgen. Maar helaas zullen ze de gevolgen van de mislukte operaties nooit helemaal kunnen wegwerken.

Lees ook  Moeders tweeling werd te vroeg geboren: 30 minuten later komt de dokter naar binnen en zegt: “Het spijt me”

Maar men ziet toch al een duidelijk verschil en Rajee straalt toch al iets meer levensvreugde uit dan voordien.

Onvrijwillig leert ze ons een belangrijke les. Met haar mislukte operaties waarschuwt ze anderen om je niet zomaar in handen te geven van zogenaamde artsen die op de zwarte markt schoonheidsoperaties uitvoeren.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

Twee dagen lang wordt de auto van deze vrouw achtervolgt door een BIJENZWERM. Dan ontdekt ze de reden in haar koffer!

Vrouw is overstuur wanneer echtgenoot uit de auto springt. Maar als ze ziet waarom, barst ze in tranen uit.