in ,

Als ze de baby in zijn armen legt, wordt het hem duidelijk waarom ze hem wil verkopen.

Kathy Cadle en haar zus Rachel Smith kregen een ongelofelijk bezoekje van de politie. De zussen werden beschuldigd van mensenhandel in baby’s! Het was allemaal een groot misverstand.

Smith en Cadle maken namelijk zelf poppen die een levensechte replica zijn van baby’s. Ze doneren ze ook aan verzorgingstehuizen om te dienen als therapiepoppen. Toen een onbekende hun handeltje op Facebook zag, belde hij de politie en deed aangifte van mensenhandel.

Lees ook  Vrouw schrijft heftig overlijdensbericht nadat ze haar man verliest door het coronavirus: “Jullie moeten zich schamen!”

Toen de politie bij haar aan de deur stond, was het misverstand uiteraard snel van de baan. Cadle is eigenlijk best trots dat haar poppen zo overtuigend zijn. Toen ze een pop in de armen van een politieagent legde, werd het al snel duidelijk dat het om poppen ging.

“Mensen met dementie verliezen hun levenslust een beetje en als we hen aan deze baby’s voorstellen, fleuren ze helemaal op”, zei Cadle. “Het geeft hen opnieuw een doel in het leven.”

Lees ook  Vader komt uit gevangenis, maakt tienerdochter zwanger en geven samen babyshower

“Eerst was ik geschokt toen de politie aan de deur stond”, zegt Kathy Cadle. Maar doordat het verhaal ondertussen de ronde deed op internet, zijn haar poppen inmiddels wereldberoemd geworden!

Eind goed al goed dus!

DEEL dit bizarre verhaal met je vrienden!

Oma dacht dat haar kleinkinderen bij hun mama waren. Maar toen ze de waarheid ontdekte, SCHROK ZE

Deze vangst moest de visser onmiddellijk fotograferen. Geen mens gelooft wat hij in zijn net gevangen heeft!