in

Amazone-stam wint rechtszaak tegen oliemaatschappij en redt een half miljoen hectare regenwoud

Bescherming van ons milieu is een van de problemen waar veel mensen zich tegenwoordig zorgen over maken. Hoe houden we deze wereld gezond en levend? Wat voor soort wetten kunnen we aannemen om ervoor te zorgen dat onze kinderen en de kinderen van onze kinderen een heldere, groene wereld hebben om in te leven?

Wat kunnen we in ons dagelijks leven doen om ons steentje bij te dragen aan het vertragen van de klimaatverandering?

Natuurlijk is het recyclen en planten van bomen en andere planten in onze tuinen een goede eerste stap. Maar een nog grotere stap is het voorkomen dat grote bedrijven degenen die al bestaan ​​verminderen.

Lees ook  Politie Rotterdam doet opmerkelijke vondst in 20 meter lange uitgegraven tunnel:

Het Amazone-regenwoud heeft miljoenen bomen – zo veel dat het vaak de ‘longen’ van de wereld wordt genoemd. Alleen de Amazone is verantwoordelijk voor het absorberen van kooldioxide, een broeikasgas en het produceren van zuurstof in aanzienlijke hoeveelheden. Bovendien is het een heel ecosysteem op zich dat duizenden soorten herbergt, waarvan sommige nog moeten worden ontdekt. Het kappen van zelfs een klein deel van dit regenwoud kan catastrofale gevolgen hebben voor de planeet.

Lees ook  NikkieTutorials - Dit is mijn chanteur

Helaas hebben veel bedrijven die meer geïnteresseerd zijn in het verdienen van geld dan het redden van de planeet, de afgelopen jaren steeds meer Amazone afgebroken vanwege de ongelooflijke hoeveelheid middelen die het kan bieden. Onlangs was de Ecuadoraanse regering van plan om olie te boren over een oppervlakte van zeven miljoen hectare regenwoud. Hun plan was om 16 olieblokken te bouwen voor oliemijnbouw.

Er zijn weinig volwassenen die deze som kunnen oplossen – Lukt het jou zonder rekenmachine?

Half gesmeerde boterham in bejaardentehuis zet kwaad bloed.