in

Amber (20) stort in elkaar als ze een worteltje moet proeven

Amber heeft de afgelopen 26 jaar alleen maar patat gegeten als avondeten. Nu haar dochter is begonnen met het oppakken van haar kieskeurige eetgewoonten, heeft ze besloten dat het tijd is voor haar om hulp te zoeken bij het vertakken en het proberen van ander voedsel.

Eet jij wel eens worteltjes als tussendoortje? Als je dat doet, hoeven we je er vast niet van te overtuigen dat wortels de perfecte gezonde snack zijn, maar voor de mensen die nog wat bevestiging nodig hebben: here you go!

Lees ook  Thijs H. blijft bij eerdere bekentenis: onder psychose drie mensen gedood

Wortels zijn goed voor je huid
Hallo gezonde bruine glow in de winter! Wortels bevatten de stof bètacaroteen, waardoor ze bijdragen aan een gezonde teint. Om resultaat te boeken kun je het beste iedere dag een of twee wortels eten, of twee glazen wortelsap drinken.

Wortels zijn goed voor je ogen
Bètacaroteen zorgt niet alleen voor een bruine huid, maar ook voor goede ogen. Het stofje kan namelijk worden omgezet in vitamine A en deze vitamine is belangrijk voor het goed functioneren van je ogen. Door het eten van slechts een halve wortel krijg je al voldoende vitamine A voor een dag binnen! Good to know: je lichaam neemt minder goed bètacaroteen op uit rauwe wortels, dus kun je beter wortelsap drinken.

Lees ook  André over Monique: Ik heb je vernederd, maar jij was altijd de liefde van mijn leven

Dat Amber nooit een wortel heeft gegeten is bizar. Bekijk hieronder hoe Amber bijna dood gaat door een wortel te eten. Zo erg is het toch niet?

‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’

Aro (2) mocht drie pillen krijgen. Zijn mama gaf hem er zeven: “De medicijnen leken zo snel uitgewerkt”