in

André Hazes breekt voor de zoveelste keer met zijn moeder

De band tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is opnieuw verslechterd. Het leek er even op dat moeder en zoon weer herenigd waren. André heeft wel contact met zijn zus.

‘Net als vijf jaar geleden’
De 26-jarige volkszanger heeft opnieuw het contact verbroken met zijn moeder. Een anonieme bron heeft aan weekblad Privé vertelt dat Rachel Roxeanne, die werkzaam was voor Melvin Produkties, heeft ontslagen uit het bedrijf . ,,Het conflict tussen moeder en dochter is groter dan ooit.”

  Nichtje van Joe Exotic onthult duistere geheimen: “Hij mishandelde zijn dieren en beging vreselijke misdaden”

Rachel heeft haar kleinzoon ook al een jaar niet gezien. ” Rachel zou het niet eens zijn geweest met bepaalde keuzes van Roxeanne en zou het vooral vervelend vinden dat Erik Zwennes, de verloofde van Roxeanne, nu haar manager is. ,,Het is net als vijf jaar geleden, toen Monique de boekingen van André ging behartigen.”

  Dit is de betekenis van alle 64 waarschuwingssymbolen in je auto

,,Hij is klaar met de streken van Rachel en heeft definitief gekozen voor zijn zus.” Met Rachel gaat het momenteel alles behalve goed. Dit komt omdat ze ruzie heeft met veel mensen, onder andere haar kinderen en voormalig hartsvriendin.

Famke Louise en haar vriendinnetjes dansen wel heel pikant op het strand

14-jarige ernstig gewond bij steekpartij tijdens ruzie met 13-jarige in Rotterdam