in

André Hazes doet opmerkelijke onthulling over zijn leven voor Monique

André was naar eigen zeggen een echte losbol. Hoewel André Hazes en zijn vriendin Monique vorig jaar eventjes uit elkaar waren, zit het nu weer hartstikke goed tussen de twee.

Ze zijn al een aantal jaar samen, waardoor je bijna vergeet dat de twee ook een leven hadden voor elkaar.

En André zijn leven was toen wel wat wilder dan nu… André bracht regelmatig bezoekjes aan de meisjes van plezier.

‘Geen hoofdpijn’
Aan het Vlaamse weekblad TV Familie onthult André dat hij vroeger regelmatig betaalde om de liefde te bedrijven. “Ja, ik was een losbol en heb vaak betaald voor die dingen”, biecht de zanger op.

Lees ook  Kleding van nieuwslezeres springt open vlak voor live-uitzending

Over de reden voor zijn bezoekjes kan hij kort zijn. “Ik vond het fantastisch. Ik vond dat het meest relaxte in die tijd. Van mijn vijftiende tot mijn achttiende. Gewoon naar binnen, geen hoofdpijn, hup, klaar.”

Iemand meenemen
André vertelt dat hij heus niet de deur platliep bij de dames van lichte zeden. “Het was niet zo dat ik er zeven dagen per week zat. Ook geen drie dagen per week.

Lees ook  Begin het jaar goed en volg belangrijk advies van brandweerlieden - doe dit nooit thuis!

Maar ik was het zo beu: iemand tegenkomen in de stad, haar meenemen en daarna die stress: gaat ze wel naar huis?” Naar eigen zeggen heeft de 25-jarige dat nooit leuk gevonden.

Liefde belangrijk
De volkszanger vertelt dat hij daarom ook zo trouw kan zijn in zijn relatie, juist omdat hij er geen interesse in heeft om iemand zomaar mee te nemen.

“Tuurlijk, ik ben jong, dus ik hou van bepaalde dingen. Maar ik vind de liefde veel belangrijker dan alles op het spel te zetten.”

Roxeanne Hazes openhartig over miskraam: ‘Onze wereld stortte in’

Vrouw krijgt boete omdat auto penisvorm achterlaat