in

André Hazes gaat diep door het stof

Toen André Hazes na een relatie van drie maanden met Bridget Maasland weer terugging naar Monique Westenberg, had de zanger haar het een en ander uit te leggen.

Beter dan ooit
André laat aan Privé weten dat hun relatie nu beter dan ooit is. Al was het niet meteen weer koek en ei tussen de twee. “Natuurlijk niet. Laat ik dat vooropstellen.

Natuurlijk had ik genoeg uit te leggen. Daar had Moon ook alle recht op. Ik heb dingen gedaan die niet goed waren. Dat wil ik nu ook gewoon hardop te zeggen.”

In de relatie die Monique en André hadden voor de breuk, liep de zanger vaak weg voor zijn problemen.

Lees ook  Deze baby’s werden achtergelaten in een doos in de muur. En dat was helemaal de schuld van de moeders.

Maar dat is nu verleden tijd. “Nu ik aan het verleden terugdenk, was ik thuis aan het ontvluchten. Ik bedacht steeds wel iets om ergens naar toe te gaan.”

Huishouden
De twee hadden voornamelijk wel eens ruzie over het huishouden, maar daar voeren ze nu lange en goede gesprekken over. Zo vertelt André dat hij eerst niet zo veel in het huishouden deed.

“Als we bonje hadden, dan zei ik wel eens tegen haar: ‘Ik ben moe, ik heb helemaal geen zin om op te ruimen.’ En ik had te weinig oog voor wat zij allemaal deed.

Lees ook  Ken je Jolé uit de kinderserie Spanga’s nog? Die vermaakt tegenwoordig volwassen mannen

Als zij klaagde dat ze ook moe was, lag op het puntje van mijn tong om te vragen: ‘Waar ben jij nou moe van?'”

Sinds de twee weer bij elkaar zijn, doet de zanger ook meer in het huishouden. Zo neemt hij vaker de zorg van kleine André op zich.

De vader ervaart nu hoe het is om de hele dag voor hun zoon te zorgen. “Ik kan je zeggen: ik doe liever een heel weekend Ahoy, dan ben ik minder moe!”

Irene Schouten zet haar lekkerste foto ooit online!

20 mensen die zich letterlijk nergens voor schamen