in

André Hazes krijgt ‘mooiste cadeau ooit’ van Monique

Dat André Hazes (26) niet vies is van een versierinkje is hem af te zien. Ook zijn vriendin Monique Westenberg (43) is daarvan op de hoogte. Zij gaf hem een wel heel bijzonder familie-erfstuk.

André heeft tal van tatoeages, is dol op sieraden en gek van nagellak. Die liefde voor versieringen uit zich ook in z’n huis.

Dat weet z’n vriendin Monique maar al te goed en zij geeft hem daarom een erfstuk uit haar familie, afkomstig van Moniques oma Corrie die afgelopen november op 88-jarige leeftijd stierf. Ook voor André is dat een groot gemis.

Lees ook  Dochter weigert te ontwaken na een dutje – en de doodsbange moeder beseft de gruwelijke waarheid

“Mooiste cadeaus uit mijn leven”, schrijft André over de bijzondere geschenken op Instagram. Ze komen volgens hem in een periode ‘waarin hij het ’t hardst nodig heeft’. “Ik mis de liefde van mijn leven nog elke dag”, laat hij verder weten. “Mis je Corrie!”

Voor Monique is het ook allemaal heel emotioneel. “Dit heeft altijd boven oma d’r bedje gehangen en haar beschermd. Nu mag het jou beschermen”, schrijft ze onder de foto.

André en Monique zijn sinds kort weer bij elkaar. Rachel, de moeder van de zanger, reageert in de video hieronder op hun hernieuwde liefde.

Lees ook  'Diana Gabriels dreigde na*ktvideo Sonja Silva te lekken'

Baby met coronabesmetting overleden

Hangbuikzwijntje met pijlen doorboord, hok in brand gestoken