in

André Hazes wist foto’s Bridget van social media

Het is waar: André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) zijn weer een stel. Dat laat de zanger weten via een foto op Instagram.

Daarop zijn de twee tijdens een romantisch diner te zien.

,,Ik ben altijd de jouwe’’, schrijft Dré daarbij. Alle foto’s met zijn ex Bridget Maasland heeft hij verwijderd, Bridget heeft vanochtend ook de kiekjes met André gewist.

Met een songtekst op Instagram kondigt André aan weer samen te zijn met Monique. In het Engels valt te lezen: ‘Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten.

Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij.

Ik ben voor altijd de jouwe.’ Vanochtend plaatste Monique een foto uit dezelfde reeks, met als bijschrift: ‘Ik ben jouw rots, jij bent mijn ster’.

André vormde al jarenlang een stel met Monique. Samen kregen ze zoontje André. De twee hadden regelmatig strubbelingen, maar kwamen altijd weer bij elkaar.

In november kwam echter het nieuws naar buiten dat de breuk definitief was. Volgens André was dit al enkele maanden zo, Monique gaf echter aan dat dit veel korter geleden was. Reden voor de breuk: de zanger had gevoelens voor een andere vrouw.

Lees verder onder de Instagrampost.

Bridget
Een dag later maakte André bekend een relatie te hebben met Bridget Maasland (45). De twee deelden veel romantische kiekjes op sociale media.

Lees ook  Weer nieuw record Italië: 475 doden in 24 uur

Op een vakantie naar Curaçao loopt het echter mis tussen de twee. Monique is samen met kleine André ook aanwezig op het eiland.

Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Maar André pakt op Valentijnsdag zijn koffers en trekt weer terug in bij Monique.

Vanaf dat moment gaan de geruchten dat André en Monique weer een setje zouden vormen. Met de foto, die de twee gisteravond delen uit een Rotterdams etablissement, scheppen ze nu duidelijkheid. Ze zijn weer samen.

De foto’s van de romance met Bridget heeft nu verwijderd. Ook volgen de twee elkaar niet meer op Instagram. Ook Bridget heeft de kiekjes inmiddels verwijderd.

In de podcast Hoofdzaken – een terugblik op het nieuws van februari – legt hoofdredacteur Hans Nijenhuis uit waarom wij berichten over de break-up van Bridget en André:

Lees ook  Oma wist niet dat ze zwanger was en bevalt van een babyjongetje

Niet de eerste keer
André en de zestien jaar oudere Monique waren eerder ruim vijf jaar samen. Het is niet de eerste keer dat de twee weer bij elkaar komen.

Zo kondigden ze in 2018 ook al aan uit elkaar te zijn. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven, waardoor hij vrijwel geen tijd had voor zijn gezin.

Na een vakantie samen besloten ze er echter toch weer voor te gaan. Ze verhuisden van Rotterdam naar een gezinswoning in een villawijkje in Berkel en Rodenrijs.

Daar, een plaats met ruim 30.000 inwoners die behoort tot de zogenoemde BBB-driehoek (Bleiswijk, Berkel en Bergschenhoek), hoopte het gezin rust te vinden.

Nadat het huwelijk van Dré en zijn Monique in 2017 ook al in zwaar weer had verkeerd, zei de Rotterdamse Westenberg na de verhuizing er weer vertrouwen in te hebben. ,,Toen het niet goed ging, was het huwelijk even geen optie meer.

Als hij mij in die rotperiode had gevraagd, was het echt een ‘nee’ geworden. We hebben er flink voor moeten knokken om ons gevoel van geluk terug te vinden. En dat is gelukt, op onze nieuwe plek maken we een nieuwe start.’’

André en Monique woonden jarenlang in een stacaravan op een woonwagenkamp in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder, vlakbij haar ouders.

Nederlandse coronapatiënt (56) vierde carnaval, GGD onderzoekt zijn contacten

Bridget Maasland schreef Monique Westenberg een brief