in

André Hazes verrast fans met een nieuwe look

Wat vind jij van de nieuwe look van André Hazes? André Hazes plaatste gisteren een tweetal foto’s waarop hij een geheel nieuwe look heeft aangemeten. De jonge zanger heeft namelijk een flinke sik laten staan en zette zichzelf op de kiek met een kek montuurtje.

De reacties op Instagram zijn verdeeld: de één vindt de bril fantastisch staan, de ander zegt dat André er net een oude man door lijkt. Wat vind jij? Gaat André voor een hippe bril of is het een grapje?

Bril
Zover wij weten droeg André Hazes eerder nooit een bril, maar op de laatste twee foto’s op zijn Instagramaccount heeft hij een geheel nieuwe look. De 24-jarige zanger staat namelijk op de foto met een flinke sik en een grote bril.

Lees ook  Man (30) drinkt twee flessen whisky leeg en sterft: “Nog nooit zulke hoge alcoholpercentages gezien”

De zanger krijgt gemengde reacties op zijn foto, de één vindt het hem super staan, de ander zegt dat hij net een oude man lijkt. Ook zijn er volgers die betwijfelen of de bril echt is, omdat hij zo spiegelt.

Reacties
De meningen zijn sterk verdeeld over Andre’s nieuwe look: “Sorry het is echt een lelijke bril”, zegt een volger. Iemand anders zegt juist: “Gave bril!” Toch hebben ook veel volgers het idee dat de bril niet echt is, omdat hij op de foto’s erg spiegelt.

Lees ook  Expeditie Robinson deelneemster laat even niets aan je verbeelding over

Wellicht heeft André een leuk montuurtje opgezet omdat hij het mooi vindt, niet omdat hij het nodig heeft om te zien.

Daarnaast wordt de zanger al gauw vergeleken met René Froger die reclame maakt voor Eyelove en Jan Smit die de jingle zingt van Pearle. Zouden we André volgend jaar ook in een brillenspotje zien?

Waarom je nooit de autodeur met je linkerhand moet openen

81-jarige man rijdt elke dag op z’n scootmobiel kris kras door Appingedam – reden waarom is hartverscheurend