in

André reageert op relatieproblemen met Monique

André Hazes heeft eindelijk gereageerd op de vele geruchten over zijn mogelijke relatieproblemen met Monique. Aan de desk bij RTL Boulevard lijkt André toe te geven dat er het een en ander aan de hand is…

”Dat is iets wat ik liever niet bespreek,” zegt André als Luuk Ikink hem confronteert met de geruchten. ”Uit respect voor Monique ook.” Bridget oppert dat de timing wellicht wel erg onhandig is nu de concerten in Ahoy er aan komen, waarop André zegt: ”Als er iets aan de hand zou zijn komt het nooit goed uit…”

”We houden heel veel van elkaar, het is een goed wijf,” vervolgt André. Ze lijken er samen uit te willen en gaan komen. ”Iedereen heeft af en toe wat, de focus ligt volledig op onze zoon,” sluit hij het onderwerp af.

Lees ook  Deze eenvoudige truc toont je of je koelkast perfect werkt of niet.

In Shownieuws reageerde Matthieu, de broer van Monique, woensdag al op de geruchten. Volgens Matthieu is er helemaal niets aan de hand. Hij liet aan Shownieuws weten dat de hele familie op zijn verjaardag woensdag zou komen: ook Monique, André en de kleine André dus. Op Instagram deelde hij een filmpje van het feest, maar André is daar niet op te zien. Al hoeft dat natuurlijk niets te zeggen!

Lees ook  Verslaafde vader laat dochter adopteren: 24 jaar later toont zijn collega het ondenkbare

Veel fans van Andre en Monique waren en zijn al een tijdje bezorgd over de relatie van de twee. Zo hadden ze al tijden geen foto’s en/of filmpjes meer van elkaar geplaatst, terwijl ze onder andere samen op vakantie waren. Als we Monique’s broer mogen geloven, is er dus gelukkig geen reden tot paniek.

Matthieu vertelde ook aan Shownieuws dat het inmiddels weer een stukje beter gaat met de vader van hem en Monique. Zijn woonwagen brandde precies twee weken geleden volledig uit. Matthieu zegt dat het naar omstandigheden redelijk gaat met zijn vader. Hij woont momenteel op hetzelfde terrein, maar in een andere wagen.

Wetenschappers vinden een 512-jaar oude haai in de zee bij Groenland. Lees hier verder

Nederlandse moeder verongelukt, twee dochtertjes in levensgevaar