in

André wil deze ‘Bridget-tattoo’ van zijn lijf

André Hazes heeft een rigoureus besluit genomen. De zanger wil de ‘Bridget-tattoo’ die hij eind 2019 liet zetten van zijn lijf hebben.

“Heb je tattoos die je weg wil halen?” vraagt verslaggever Mark Schaaf aan André in de video bovenaan deze pagina. “Het is geen geheim dat ik een tijd teveel dronk”, reageert de zanger. “Toen heb ik ook weleens wat laten zetten op mijn armen en duidelijk in het zicht.”

“Ik heb in het afgelopen jaar ook een rebelse tijd gehad dat ik dacht: ‘Het kan me eigenlijk niet zoveel schelen’. En daar heb ik nu gewoon spijt van. Het is ook helemaal niet zo mooi gezet, dus ik wil het gewoon weghebben”, sluit hij het onderwerp af.

Lees ook  Condoom monster van tien meter doemt op uit de diepte

André en Djarno reisden eind november 2019 af naar New York. Op Instagram plaatste André toen een video waarin hij een tattoo liet zetten van de skyline van New York op zijn pols

. Van een betrouwbare bron kreeg Shownieuws vervolgens te horen dat de tattoo een bijzondere betekenis heeft. Voor de oplettende kijker, je ziet voornamelijk een brug. En wat is brug in het Engels? Juist: Bridge(t)! De inmiddels ex van André reageerde met een ‘hartje’ onder het kiekje van zijn nieuwe aanwinst.

Getekend voor het leven
André is binnenkort met een gloednieuw programma te zien op de buis bij SBS6. In Getekend voor het Leven begeleidt de zanger andere mensen die een tatoeage willen laten verwijderen.

Lees ook  Pontbaas weigert ten onrechte wandelaar over te zetten: ‘Ik moest 18 kilometer extra lopen’

In een aankondiging liet Talpa Network weten: “SBS6 wil een programma maken over mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages die ze hebben laten plaatsen. Zij krijgen in het programma de kans hun leven een nieuwe wending te geven in een traject waarbij ze hun tatoeages kunnen laten verwijderen. André Hazes begeleidt hen bij dit intensieve traject waarbij mensen ook vertellen welke impact de tatoeages op hun leven hebben. Mensen die spijt hebben van hun zichtbare tatoeages en geholpen willen worden door André kunnen zich aanmelden voor deelname aan het programma.”

Werkstraf voor Enschedese capoeira-trainer die leerlinge (17) betastte

Jongen (2) stikt in geparkeerde schoolbus in Thailand, nadat chauffeur hem vergat