in

Andrea verdient jaarlijks +1.4 miljoen aan haar enorme kont en mensen schrikken als ze uit het water stapt

Met de sociale distantie die gaande is (of quarantaine/isolatie voor sommigen) – is het moeilijk om het einde van de maand te halen met de economische terugslag die deze pandemie voor ons land met zich meebrengt.

Ja, een zeer ongelukkige situatie, vooral voor mensen die van een minimumloon leven – maar misschien is dit een kans om het om te keren, sommige mensen verdienen miljoenen zonder dat ze hun huis hoeven te verlaten.

Hier bij leefspiritueel begrijpen we dat de huidige situatie voor veel gezinnen over de hele wereld leven of dood betekent.

Dat ze ofwel hun baan verloren hebben, ofwel hun spaargeld in rekeningen hebben gestort. Als je je in een stabiele situatie bevindt en je budget het toelaat, overweeg dan om een donatie te doen aan een coronavirus liefdadigheidsinstelling naar keuze.

De meeste internetpersoonlijkheden hebben een uniek talent, iets wat meestal jarenlang onopgemerkt blijft.

Lees ook  Mensen doen massaal mee aan dé pedicure-trend: het hebben van extra lange teennagels (8 foto’s)

Maar het enige wat nodig is om hun nieuwe carrière tot leven te brengen is zichzelf voor de camera te zetten. Zoals het gebeurde met Andrea Abeli, de hoofdpersoon van het verhaal van vandaag.

Hopelijk inspireert haar succes je.
Ja, er ligt een goudmijn om de hoek te wachten. Andrea Abeli werkte een normale kantoorbaan bij een webdesigner. Maar dat was voordat ze zich realiseerde hoeveel geld ze kon verdienen dankzij Instagram.

Had verschillende operaties
Nu beweert deze 35-jarige, die in Roemenië woont, dat ze meer dan 1,4 miljoen dollar per jaar verdient..

Nu beweert deze 35-jarige, die in Roemenië woont, dat ze meer dan 1,4 miljoen dollar per jaar verdient, meldt The Mirror.

Dat betekent tussen de $500 en $5,000 per Instagram-post – wat haar naar elke uithoek van de aarde heeft gebracht.

Lees ook  Het hebben van een man brengt 7 uur extra huishoudelijke taken per week met zich mee: dat zegt een onderzoek

Wat is dan het geheim? Nou, haar uitzonderlijk grote kont. Het fascineert miljoenen mensen over de hele wereld – en hoewel er verschillende operaties zijn achter haar enorme achterste, zijn haar volgelingen geobsedeerd door Andrea.

Andrea gelooft ook dat haar eerlijkheid haar heeft geholpen met haar succes.

“Ik ben bot over mijn plastische operaties. Ik probeer altijd humor en sexappeal te combineren om een onderhoudende inhoud te maken”, vertelde ze op news.com.au.

Andrea heeft een uitgebreide galerij
De 35-jarige heeft veel sponsors, maar ook volgelingen kunnen bij OnlyFans.com $6,99 betalen – voor exclusieve content.

Hieronder zie je enkele van Andrea’s Instagram-foto’s!

Het was niet gemakkelijk, maar ik ben blij dat Andrea van haar leven lijkt te genieten! Druk nu op de SHARE-knop zodat je vrienden dit ontroerende verhaal ook kunnen zien!

Nathalie wil opnieuw naar McDonald’s, maar heeft geen auto… en komt met hilarische oplossing

School krijgt klachten van verontruste ouders omdat ze de lerares van hun kinderen “te sexy” vinden