in

Anna Nooshin laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto’s

Anna Nooshin (32) heeft de vlogcamera aan de wilgen gehangen. Inmiddels is de brunette voornamelijk voornamelijk te bewonderen op Instagram, als presentatrice van Hollands Next Top Model en af en toe in video’s voor haar YouTube-kanaal. Maar waarom is ze gestopt met de wekelijkse levensupdates op het platform?

“Ik merkte dat er minder behoefte was aan mijn vlogs”
Anna kreeg nationale roem door haar openlijke vertoning van haar leven op YouTube. Toch koos de 32-jarige ervoor om niet meer zoveel van zichzelf te tonen in haar vlogs.

“Ik merkte dat er minder behoefte was aan mijn vlogs”, verklaart de brunette aan Grazia. “En dat begrijp ik ook heel goed.

Lees ook  Uit water geredde peuter (3) alsnog overleden, vader verdacht van poging tot doodslag

Ik laat veel dingen níet zien, en dat is in principe niet hoe vloggen werkt.” Tegenwoordig moeten haar fans het slechts doen met haar presentatieklussen en Instagram feed.

“Ik heb altijd alleen gedeeld wat ik wilde delen”, gaat Anna verder. “Op die manier geef je wel minder voer voor discussie natuurlijk.”

Hiermee lijkt de social media-koningin te duiden op de ophef die kwam door haar Instagram-kiekjes. Zo wist ze furore te maken doordat het leek alsof ze haar lippen had laten doen.

Lees ook  Mishandelde hond is groen geverfd en bedelt om voedsel - dan schieten vreemden te hulp

Ook iedere bikinifoto die de influencer plaatst zorgt voor een enorme berg likes en comments, maar vaak ook negatieve opmerkingen.

“Mensen hebben nou eenmaal een bepaald beeld van mij. Dat beeld heb ik zelf in stand gebracht én gehouden, onder meer door mijn liefde voor een bepaalde esthetiek”, verklaart Anna.

“Ik geniet er erg van om de mooie kanten te laten zien, mijn sexy kant bijvoorbeeld (…) De ene dag leef ik vol glamour, de andere dag veel minder. Het ene is niet échter of minder echt dan het andere.”

Baby stikt nadat kat op haar gezicht gaat liggen in kinderwagen

Famke Louise gewond van podium nadat ze een wijnglas tegen haar hoofd krijgt