in

Annie, 62, heeft ’s werelds grootste natuurlijke borsten en ze wegen elk 30kg

Iedereen ziet er anders uit – en dat is geweldig. Stel je voor hoe saai en verdrietig het leven zou zijn als we slechts kopieën van elkaar waren.

Nee, uniek en anders zijn is een van de belangrijkste redenen waarom onze wereld zo mooi en divers is.

Daarom is er ook deze fascinatie voor degenen die zich echt onderscheiden van de rest. Het is natuurlijk nog beter als ze het zelf omarmen – en het gebruiken voor een groter goed.

Dit is het geval voor de 62-jarige Annie Hawkins-Turner. De vrouw uit Atlanta, Georgia, die miljonair werd – door ’s werelds grootste natuurlijke borsten te hebben.

Haar artiestennaam is “Norma Stitz” en ze beschrijft zichzelf als een ondernemer en een fetisjmodel, volgens Wikipedia. Sinds 1999 bezit ze het Guinness World Record – voor de grootste natuurlijke borsten.

Droeg volwassen beha’s op de leeftijd van 9
Haar borsten wegen elk 30 kilo – en ze moet speciaal gemaakte bustehouders bestellen voor haar maat, 102 ZZZ!

Lees ook  39-jarige Jessica Alba plaatst pikante foto's en twerkt

Alles begon toen ze 9 was, volgens de Guinness World Records moest de aspirant-softcore bh’s voor volwassenen gaan dragen.

Tijdens haar tienerjaren stelden artsen een operatie voor om de borsten te verkleinen – iets wat ze volledig weigerde.

“Ik heb nooit overwogen om een ​​borstverkleining te nemen. Ik heb er nooit aan gedacht om een ​​mes bij mezelf aan te brengen. Waarom iets repareren dat niet kapot is? ‘Zei Annie.

Een 60kg combo
Norma, die goed geld begon te verdienen vanwege haar gigantische eigenschappen toen ze de wettelijke leeftijd bereikte praat over het gevoel toen ze het wereldrecord versloeg.

“Het was ongelooflijk. Een grote eer! Iets wat ik altijd zal waarderen. ‘Zei ze tegen The Sun.

In 1991 ontmoette Annie de liefde van haar leven – Allen, een man die 20 jaar ouder is dan zij.

“Tot mijn schrik ontdekte ik dat Alan van grote vrouwen hield en dat mijn borsten fantastisch waren. Ondanks de leeftijdsverschillen konden we het heel goed met elkaar vinden.

Lees ook  Grimmige sfeer bij autobedrijf waar politie onderzoek doet naar groepsverkr*chtingen

Hij gaf me meer zelfvertrouwen en vertelde me voortdurend dat ik mooi was en accepteerde mij en mijn kinderen, ‘zei Annie.

Een gigantisch succes online
Vijf jaar later trouwden ze – en dat was rond de tijd dat haar carrière echt van start ging. Al snel had Annie haar eigen mediakanalen om haar enorme borsten op de markt te brengen – en veel mensen waren bereid grote bedragen te betalen om een ​​glimp van de grootste menselijke kussens ter wereld te krijgen.

Helaas stierf haar man in 2003, maar de houder van ’s werelds grootste borsten doet het nog steeds redelijk goed, dankzij het internet en met name sociale media. Vandaag heeft Annie bijvoorbeeld meer dan 83.000 volgers en op Instagram.

Is het niet geweldig dat ze van haar leven geniet terwijl ze het beste uit de situatie haalt? Druk nu op die deelknop als je het hiermee eens bent of laat een reactie achter met jouw mening!

Zwangere moeder onder vuur wegens roken van cannabis tegen ochtendmisselijkheid.

BIZAR. Vrouw rijdt rond in brommobiel met pony als passagier