in

Anouk vindt nieuwe single Ali B ‘echt heel slecht’.

Dinsdagavond mochten Ali B en Anouk aanschuiven bij Jinek. De twee The Voice of Holland-coaches hadden het niet alleen over de finale van vrijdag, maar ze hadden het ook over elkaars muziek. En Anouk nam – zoals gewoonlijk – blad voor de mond.

Nadat ze een beetje gekletst hadden over The Voice, liet Jinek een fragment van de nieuwe single van Anouk horen. Ali vond het allemaal geweldig en strooide met complimentjes: “Ik denk dat Anouk de beste zangeres is van Nederland die ik heb gehoord. En ook een van de beste coaches is die ik heb meegemaakt.”

Lees ook  Vader betrapt zijn dochter zonder iets in een stoel met jongeman en dan

Daarmee weerklonk de nieuwe single van Ali B in samenwerking met Jan Smit en Gers Pardoel. Anouk kon haar ergernis niet verbergen!

Gevraagd of ze haar stoel zou omdraaien voor een auditie van Ali B antwoordde ze vlijmscherp: “Nee, ik kan het echt niet aan. Ik vind het echt heel slecht.” Ook zijn nummer ‘Waar Ben Jij Nou?’ vindt ze tenenkrommend slecht. Toch had Anouk toch nog een beetje lof over voor de arme Ali B. “Ik vind hem heel goed bij The Voice. Hij kijkt weer naar andere dingen en zakelijk is hij heel sterk”, zei Anouk troostend.

Lees ook  “Mijn lieve dochter, ik dacht dat je zwanger was. Maar de waarheid was veel erger”

Wat vind jij hiervan?

Vrouw (29) stomverbaasd bij het lezen van huwelijkscontract dat verloofde heeft opgesteld.

Dierenheld maakt van oude weggegooide banden duizenden knusse bedjes voor zwerfhonden en -katten