in

Apple heeft naar verluidt een iPhone ontwikkeld met ‘zelfherstellend’ scherm

Als je op mij lijkt, gaat de houdbaarheid van een iPhone minder over hoe lang de telefoon echt werkt en meer over hoe lang het duurt voordat ik hem in gruzelementen gooi.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Maar wat als Apple op de een of andere manier een zelfherstellende telefoon zou maken, zoals iets dat rechtstreeks uit een film komt?

Het klinkt als een droom die uitkomt – en het zou kunnen gebeuren – als deze nieuwe rapporten de waarheid spreken.

Volgens techblog Patently Apple onthult een Apple-patentaanvraag plannen voor een opvouwbare (ja, opvouwbare) iPhone, die een zelfherstellende displaycover zou bevatten.

Lees ook  Nadat haar echtgenoot stierf, komt ze te weten dat ze zwanger is – en ziet daarna de overweldigende echografie

Het patent, dat oorspronkelijk in januari werd aangevraagd, beschrijft hoe het apparaat deuken of krassen op het scherm zou kunnen repareren, zonder dat de eigenaar van de telefoon zelfs maar iets hoeft te doen.

De reparaties zouden automatisch plaatsvinden, misschien wanneer het apparaat wordt opgeladen, en het zou warmte, licht en elektrische stroom gebruiken om een ​​beschermende laag over het scherm te creëren.

Om wat meer in detail te treden, zou de voorgestelde beschermende schermafdekking een laag elastomeer kunnen bevatten, die zijn vorm zou kunnen verliezen en terug zou kunnen krijgen om de onderliggende lagen van het apparaat werkend en beschermd te houden.

Lees ook  Fabian deelt transformatie-foto vóór en ná zijn All-inclusive vakantie in Turkije!

Het concept van een opvouwbare telefoon is niets nieuws en is al bereikt door onder meer Samsung en Motorola, dus het kan worden gedaan.

Maar het voorstel van Apple zou het schijnbaar naar een hoger niveau tillen, met de toevoeging van de zelfherstellende functie.

Ondertussen is het zelfherstellende concept iets dat al eerder is gezien, met de LG’s G Flex uit 2013, volgens The Verge.

De achterklep is ontworpen om kleine krasjes en krassen te repareren, maar werd als tamelijk ondoelmatig beschouwd.

Als ze de zelfgenezing maar konden toepassen op de tientallen kapotte iPhones die ik in mijn la heb liggen.

Caribische eilanden bieden tweejarig verblijf aan voor werknemers die er komen werken

Politie: 2 vrouwen stelen pinpas van ouder echtpaar na sluwe babbeltruc – “Help de daders te vinden”