in

Arme puppy wacht dagen op brug nadat baasje eraf was gesprongen.

Een ontroostbare hond bleef vier dagen lang wachten op de Yagtze brug in Wuhan. Het beestje zat constant naar de rivier te staren en wachtte geduldig tot zijn baasje terug zou komen. Het hondje besefte niet dat hij een einde aan zijn leven had gemaakt.

De hele wereld huilt met de beelden van de hond die enkele dagen op een brug in Wuhan bleef wachten op zijn eigenaar. Precies op de plaats waar het baasje zelfmoord pleegde.

De hond zat vier dagen lang op de brug. Het arme dier zat voortdurend naar het water te kijken, in de hoop dat zijn eigenaar zou terugkeren.

  De hond gedroeg zich erg agressief tegenover haar, maar niemand wist waarom – tot een verborgen opname de waarheid aan het licht bracht.

Op bewakingsbeelden is te zien dat de hond in de nacht van 30 mei samen met zijn eigenaar naar de brug ging. De hond verloor zijn baasje uit het oog toen die besloot om van de brug in de diepte te springen.

De foto’s, gemaakt door een buurtbewoner Xu, gingen compleet viraal. Xu gaf de hond nog eten en water. Hij slaagde erin om de hond van de brug te halen en wilde hem adopteren. Maar toen hij de autodeur opende, rende het beestje weer weg.

  Grote gorilla huilt tranen met tuiten. Je hart breekt als je hoort waarom!

Xu bracht een lokale dierenorganisatie Wuhan Small Animal Protection Association op de hoogte. Het is niet meteen geweten of het hondje ondertussen al gered is.

Dit toont nog maar eens aan hoe trouw honden wel zijn. Wij hopen met heel ons hart dat het diertje snel gevonden wordt! Deze puppy verdient een gouden mandje!

Mountainbiker Frits (61) ligt met dwarslaesie op intensive care na ‘aanslag met boomstam’

Met dit fascinerende trucje ontdek je of meloenen fake of echt zijn