in

Arrogante tiener wil benen niet verplaatsen – man gaat doodleuk bovenop hem zitten.

Deze arrogante tiener wilde zijn benen niet uit de weg doen. Maar kijk nu de reactie als een wildvreemde gewoon bovenop hem gaat zitten!

Generatie na generatie wordt er geklaagd over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Je hoort wel vaker zeggen dat het ‘in onze tijd toch allemaal beter was’.

Of dat nu waar is of niet, zijn er helaas wel genoeg voorbeelden van jongeren die zich asociaal gedragen. Uiteraard zijn er ook genoeg voorbeelden van jonge mensen die het tegendeel bewijzen.

Lees ook  Bizar: 8 vrouwen waarvan je niet verwacht dat ze bestaan!

Ditmaal hebben we een voorbeeld van een asociale tiener die op een geniale manier op zijn plaats wordt gezet. En dat mag in dit geval letterlijk genomen worden.

Een medepassagier die het allemaal zag gebeuren, postte de foto’s van het bizarre tafereel op Twitter, waar ze aan lichtsnelheid viraal gingen.

De jongen, die niet ouder lijkt te zijn dan 15 jaar, bezet de hele bank in de metro. Hij weigert zijn voeten uit de weg te doen en neemt zo drie plaatsen in.

Lees ook  Zo ziet het zusje van Anna Nooshin eruit - ook super knap!

Andere passagiers proberen te zitten, maar die negeert hij straal. De tiener heeft alleen oog voor zijn mobiele telefoon.

Op een bepaald ogenblik stapte er een man op die genoeg had van het asociale gedrag van de tiener. De kerel aarzelde geen seconde en wist wat hem te doen stond.

Hij ging doodleuk bovenop de jongen zitten!

Nu wordt de man wereldwijd geprezen voor zijn actie. Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Blind 6-jarig wonderkind leerde zichzelf pianospelen en werd internetster.

36 beagles zullen sterven nadat ze een jaar lang gedwongen worden om pesticiden te eten.