in

Artsen blijven ervan overtuigd dat het gewoon een ooginfectie is, maar mama beseft dat ze een compleet foute diagnose stelden

Toen de 6-jarige Stella Robson merkte dat haar oog een beetje rood was, maakten haar ouders zich niet teveel zorgen. Kleine kinderen hebben wel vaker opgezwollen en rode oogjes. Maar toen het maar niet weg wilde gaan, deden ze het juiste en namen haar mee naar de dokter. Deze laatste stelde hen vervolgens gerust en zei dat het gewoon een ooginfectie was, precies zoals haar mama en papa dachten.

oog

Maar nadat ze medicijnen kreeg, werd haar oog niet beter. Het werd alleen nog maar erger. Het bleef opgezwollen en rood. De bezorgdheid van de mama van Stella groeide en ze vroeg om een tweede opinie. En die beslissing redde wellicht het leven van het meisje …

Lees ook  Spannende tijden aangebroken voor Gordon; we wensen hem heel veel succes!

Toen ze een oogarts consulteerden, stelde die een CT-scan en nog enkele andere gespecialiseerde onderzoeken voor. Nadat de specialisten het oog van Stella onderzochten, ontdekten ze dat Stella leed aan een zeldzame tumor. Deze kanker heet histiocytose en valt het bot aan en vormt een tumor.

Deze tumor groeide gevaarlijk snel. De dokters planden meteen een operatie in om de tumor te verwijderen. Deze ingreep was succesvol en het grootste gedeelte rond haar oog kon verwijderd worden. Omdat ze echter niet zeker waren dat alle stukjes tumor weg waren, moest Stella nog eens 12 weken chemo ondergaan.

Lees ook  ’s Werelds nummer 1 voedsel tegen hartaanvallen, hoge bloeddruk, beroertes en cholesterol.

De dokters maakten zich zorgen dat de kanker naar andere lichaamsdelen verspreid was. De chemo zou de kanker bij de wortel aanpakken. Volgens de ouders van het kleine meisje toonde Stella veel vechtlust en optimisme.

Omdat haar ouders snel genoeg beseften dat de “ooginfectie” niet weg zou gaan en om een tweede opinie vroegen, kon haar leven gered worden. Vandaag is Stella kankervrij.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden!

De trillende 80-jarige trippelt met kleine stapjes het podium op. Na amper 2 minuten heeft ze de jury volledig gevloerd!

Tienerzoon wordt afgewezen voor het bal. Maar als een wildvreemde komt opdagen, wordt mama helemaal gek.