in

Asielhond denkt dat haar eigenaren voor haar zijn teruggekeerd – maar ze komen voor een andere hond

Het is altijd verontrustend als mensen hun huisdieren opgeven en ze in het asiel achterlaten … maar het is nog erger als mensen ze in de steek laten om plaats te maken voor een “betere” hond.

Bij een schokkend incident had een gezin het lef om hun hond in een asiel achter te laten, om vervolgens terug te keren naar hetzelfde asiel om een ​​andere hond te adopteren terwijl het arme meisje hulpeloos toekeek.

Zuzu de Duitse herder was pas twee jaar oud toen ze werd overgegeven aan het Downey Animal Care Centre in Los Angeles.

Haar oude familie had haar abrupt in de steek gelaten en zei dat de hond depressief werd nadat haar vader stierf.

Lees ook  Massale vissterfte in Australië nadat as van bosbranden in rivier stroomt

Het leven in het asiel hielp niet: zoals veel honden in die situatie, werd ze diep verdrietig en verward achtergelaten.

‘Ze is een vriendelijk meisje, maar ik voelde verdriet en verwarring’, vertelde Desi Lara, vrijwilliger in het zorgcentrum, aan The Dodo. ‘De meeste honden zoemen de tuin rond. Ze stapte zachtjes, nerveus om rond te kijken. ‘

Maar na dagen van ellende deed iets Zuzu opfleuren – haar voormalige eigenaren kwamen aan in het asiel. De hond herkende ze onmiddellijk en rende opgewonden naar het hek om ze te begroeten.

De oude eigenaren aaiden haar door de poort. Ze dacht natuurlijk dat ze er waren om haar naar huis te brengen … maar dat was niet het geval.

Lees ook  Redders vormen menselijke ketting om bijna 100 puppy's van brand te redden

“We vroegen of familie er was om haar terug te vorderen en ze zeiden nee, ze wilden haar niet”, vertelde trainer Janey Chapin aan Inside Edition.

In plaats daarvan was de familie er om een ​​andere hond te adopteren. De arbeiders van de opvang waren geschokt dat ze zo harteloos konden zijn.

Het was duidelijker dan ooit dat deze familie, in plaats van te proberen om te gaan met de depressie van Zuzu, besloot haar gewoon te dumpen en een “betere” hond te kiezen.

“Het is een hartverscheurend verhaal over een hond die ongewenst is”, zei Janey.

Homostel Fabio en Daniel maand later wéér aangevallen: ‘Dit is dramatisch, bizar’

Man gooit bierkrat op hoofd van buurvrouw in Oss