in

Asielmedewerker vindt gedeukte doos voor de deur. Hart breekt als ze ziet wat erin zit.

Het moederinstinct wordt niet alleen bij mensen aangetroffen – honden, katten en vele andere dieren werden gezien hoe ze voor een dier van een andere soort zorgden. Margie Morris werkt bij Project Purr Animal Rescue in Mobile, Alabama. Op een dag kwam ze toe in het asiel en vond twee verzegelde en gedeukte dozen voor de deur. Iemand wilde duidelijk dat ze gevonden zouden worden, want ze stonden gewoon voor de deur.

Margie bracht de dozen, waarin langs de zijkanten gaten zaten, naar binnen. Ze was erg nerveus om de dozen te openen, want de meeste dieren die bij een asiel worden gedumpt, werden mishandeld of verwaarloosd.

Toen ze de eerste doos opende, stokte haar adem. In de doos zaten twee rosse katjes en een vrouwelijke kat, van wie Margie veronderstelde dat het de moeder was.

Lees ook  20 honden die denken dat ze het kind van de familie zijn. Bij nummer 15 stonden de tranen in mijn ogen van het lachen!

De tweede doos maakte Margie erg bezorgd. Het was leeg. Margie begon zich af te vragen of er nog een kat in had gezeten die misschien ontsnapt was.

Margie doopte de moederkat Caroline en de twee schattige katjes Shilo en Neil. “We maakten een bedje klaar en een kleine kennel om hen veilig te houden”, zei Margie. “We geven Caroline extra kattenvoer met vitaminen.”

Het was een mysterie wie de dozen had achtergelaten en waarom. Margie zag hoe speels de katjes met elkaar waren: “Hoe klein ze ook zijn, katjes willen altijd spelen, en ze knuffelen dicht tegen mama aan”, zei Margie. “Ze houdt van hen en ze zorgt erg goed voor hen.”

Lees ook  Boos FVD lid stapt podium op en loopt naar Lodewijk Asscher : 'Ik moest me verdedigen'

Enkele dagen later bleek er echter iets aan de hand met de moederkat. Margie werd erg bezorgd.

Tot grote verrassing van Margie begon Caroline de volgende dag te bevallen en bracht vier katjes ter wereld!

Bleek dat Caroline helemaal niet de moeder was van Shilo en Neil, maar dat zou je niet gezegd hebben als je zag hoe ze met elkaar omgingen.

Ondanks de onzekere omstandigheden gedroegen deze katten zich als een gezinnetje. Caroline zorgde voor de katten alsof het haar eigen kinderen waren, en dat ondanks het feit dat ze haar eigen nest katjes droeg.

Ze mogen dan wel geen familie zijn maar deze zes katjes hebben een moeder die onvoorwaardelijk van hen houdt!

DEEL dit met je vrienden!

Dit koppel ging een wandeling maken – een sms van een vreemdeling zou dan hun leven voor altijd veranderen

14-jarige zingt klassieker van Pavarotti. 2 minuten later gaat het publiek uit z’n dak en begint haar broertje te snotteren.