in

Nieuwe trend van 2020 – Jongeren laten binnenkant oren verwijderen

Mensen willen opvallen. Voor sommigen is een heel speciaal kapsel voldoende, terwijl voor anderen het tatoeëren van het wit van hun ogen een goed idee lijkt. Creativiteit kent geen grenzen als het gaat om hoe we ons uiterlijk veranderen.

We hebben eerder gerapporteerd over gevaarlijke procedures en de reactie die ze online hebben veroorzaakt.

Natuurlijk is het hun keuze. Gelukkig zijn we vrij om te doen wat we willen met onze lichamen, maar ik breng jezelf in gevaar omwille van je uiterlijk.

Niets om je voor te schamen, veiligheid boven alles. Maar tegelijkertijd respecteer ik degenen die hun dromen volgen – en durf ik risico’s te nemen om ze te bereiken.

Zoals de Australiër Charles Bentley bijvoorbeeld. Hij doet dingen op zijn eigen manier – en steekt graag uit de menigte. Velen hebben sterke meningen over zijn lichaamsveranderingen, maar leef en laat leven, zeg ik.

Wie zijn wij om anderen te vertellen wat te doen als het alleen op zichzelf van invloed is?

Lees ook  GTST-acteur Alkan Çöklü verrast fans met nieuwe look

Bijna de helft van zijn oren zijn weg
Deze Australiër pakte in ieder geval zijn koffers in 2019 en reisde helemaal naar Zweden – om zijn oren aan te passen.

En het was niet alleen om een ​​kleine piercing te laten doen – nee, Charles wilde de hele schelp uit zijn oren verwijderen, meldt de Daily Mail.

De procedure werd uitgevoerd door Chai Maibert bij CALM Body Modification in Stockholm, Zweden. Die de gedurfde Australiër hielp om de nieuwe look te krijgen die hij wilde, volgens de site twintigtwowords. Mr Maibert beweert dat de enorme gaten in Charles ‘oren zijn gehoor niet mogen beïnvloeden.

“Om een ​​paar feiten op een rij te krijgen – deze procedure maakt je niet doof. Het kan uw vermogen om de richting van het geluid de eerste twee weken te horen beïnvloeden – totdat uw geest zich heeft aangepast aan uw nieuwe oren, ‘schreef Chai Maibert op Instagram.

Lees ook  Het verhaal van Lina Medina, de jongste moeder in de geschiedenis

Sterke reacties online
Veel mensen zijn echter sceptisch – en de meerderheid denkt dat zijn verklaring niet waar is.

Nadat Chai de foto’s van de operatie op sociale media had gedeeld, werd het warm. Gebruikers denken dat dit totale waanzin is en dat lichaamsaanpassing te ver is gegaan.

Een van hen schreef: “Ik wed dat zijn oren fluiten wanneer hij op zijn veganistische fiets rijdt”, aldus de Daily Mail.

Sommigen zeiden echter dat het er perfect uitzag – en degenen die tegen de sociale norm durven in te gaan, zouden moeten worden toegejuicht. Volgenstwtwowords is het zelfs een trend die veel mensen zich kunnen voorstellen in 2020.

Wat denk je? Is het cool of pure waanzin? Deel het artikel en vertel ons je mening!

Tatjana Simic zet oude foto’s van haar in de Playboy online (+foto’s)

Zo ziet de dochter van Biggie er nu uit (BEELDEN)