in

Automobilist ramt verkeersbord nadat hij spin in auto ziet

Een automobilist op Isle of Wight botste tegen een verkeersbord nadat hij een spin in zijn auto had gezien.

De man reed afgelopen week maandag in het noorden van het eiland toen hij de onwelkome en kruipende verstekeling opmerkte.

Hij probeerde de spin te verwijderen, maar keek hierdoor niet meer naar de weg en ramde een verkeersbord. Gelukkig had de man slechts lichte verwondingen. Hoe het met de spin is afgelopen, is niet bekend.

Lees ook  Deze man wordt in bed betrapt met een jongere vrouw. Maar zijn excuus is waterdicht!

In een Facebookpost liet de politie van Isle of Wight weten:

“Onze ARV / collega’s hebben een drukke middag gehad. Ze hebben momenteel te maken met dit voertuig op Kite Hill in Wootton, dus houd hier rekening mee als u hier rijdt, het verkeer kan langzamer gaan, totdat dit voertuig is verwijderd.”

“Deze bestuurder probeerde op het moment van dit incident een spin uit zijn voertuig te verwijderen.”

Lees ook  Ze liet haar dochter haar kleren zelf uitkiezen voor de schoolfoto… De keuze van de 3-jarige gaat nu de wereld over!

“We zijn blij om te melden dat de bestuurder slechts lichte verwondingen heeft opgelopen aan dit incident, maar houd zoals altijd uw ogen op de weg gericht, want er is in deze tijd van het jaar veel afleiding.”

Als de schrik je om je hart slaat is het moeilijk om geconcentreerd te blijven, maar het is belangrijk om altijd op te letten in het verkeer!

Monique over hoe ze André destijds vergaf: ‘Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd dacht ik: je neemt hem toch niet terug?’

Trijntje Oosterhuis (45) heeft lichaam van een 20-jarige! Fijn!