in

Automobilist ziet varken van een rijdende vrachtwagen springen.

Het is een normaal tafereel dat zich afspeelt in de straten van Australië: een vrachtwagen is op de snelweg onderweg en transporteert varkens richting slachthuis. Maar in de laadbak zit een varkentje van vier maanden oud dat andere plannen heeft. Het slaagt erin om op de rand van de vrachtwagen te geraken en in volle vaart springt het zijn vrijheid tegemoet.

Stel je maar eens voor dat je hier toevallig achteraan rijdt! De mensen van de achterliggende auto stappen onmiddellijk uit om te kijken hoe het met het ontsnapte varkentje gaat. Het varken is zwaargewond, maar leeft nog.

Lees ook  Een buur ziet deze hondenfoto en ontdekt iets wat hem alarmeert. Hij belt onmiddellijk de politie.

Ze brengen het diertje naar de dierenbeschermers van Mandurah Wildlife Rescue, die eveneens een dierenkliniek uitbaten.

Het dier is echter zo zwaar gewond dat ze niet weten of het de nacht zal overleven. Maar algauw blijkt dat het een vechtertje is. Ze dopen het dier “Wombat” en het overleeft niet alleen, maar ontwikkelt zich verder prachtig tot een varken van 45 kg!

Lees ook  Agressieve jaguar valt hond aan. Maar wat er vervolgens gebeurt, laat iedereen geschokt achter.

Vandaag is Wombat een gelukkig zwijn. Hij heeft een paar littekens aan zijn ontsnapping overgehouden maar dat is een kleine prijs voor het leven dat hij vandaag geniet.

Wombat heeft niet alleen menselijke vrienden gevonden maar ondertussen heeft een dwergzwijntje genaamd Freckle als vriendje!

DEEL dit sprookjesachtige verhaal met je vrienden!

Kankerpatiënt wint de lotto en ontdekt dan dat haar behandeling aanslaat.

Eigenaar vraagt Blaze of hij in het kennel wil gaan – luister nu goed naar zijn antwoord.