in

Jeanette (51) in elkaar geslagen omdat ze haar honden niet aangelijnd had.

Een vrouw zegt dat ze onder het bloed wakker werd en haar tanden moesten laten herstellen nadat ze door een vreemde buiten westen werd geslagen.

Jeanette Carroll (51) uit het Verenigd Koninkrijk zegt dat ze zelf voor detective moest spelen nadat ze aangevallen werd door een man die haar bevolen had om haar honden in bedwang te houden.

De professionele hondenuitlaatster werd in een park in Middlesbrough benaderd door een man die erg geagiteerd was.

Hij schreeuwde haar toe dat ze haar honden moest aanlijnen. Ze probeerde de situatie te kalmeren, maar hij sloeg haar 20 seconden lang in haar gezicht.

Lees ook  Ze bouwden hun droomhuis in een enorme heuvel. Maar als je een kijkje binnen neemt? WOW!

Een parkwachter probeerde tussenbeide te komen, maar ook hij werd geslagen.

Het slachtoffer werd overgebracht naar een lokaal ziekenhuis, waar ze gehecht moest worden aan haar lip en waar haar tanden hersteld werden.

Jeanette zegt dat de politie haar, een week na de feiten, nog altijd niet vroeg om een verklaring af te leggen.

Ze zei: “Er is geen onderzoek ingesteld en er werden twee personen door een willekeurige vreemde aangevallen op een plaats waar mensen hun honden uitlaten.

Lees ook  Man neergestoken door visite

Het geeft te denken over hoe het er nu aan toe gaat. Ik ben opgevoed met goede waarden en het laatste wat je zou verwachten, is dat een man een vrouw zou slaan.”

De politie liet ondertussen weten dat er wel degelijk een onderzoek werd ingesteld en dat het slachtoffer wordt uitgenodigd om haar verklaring af te leggen.

Dit is de vriendin van Martin Garrix, en ze is oogverblindend mooi:

‘Kylie Jenner opgenomen in ziekenhuis voor ernstige ziekte’