in ,

BABY heeft geen schijn van kans om te overleven. Maar de familie bleef bidden en TOEN!

Nick en Brooklyn Schnarr waren verwoest toen de dokters hen zeiden dat hun ongeboren baby geen schijn van kans had om te overleven. Charlie leed aan een ernstige ziekte waardoor er water in zijn hersenen liep en waardoor er 90 procent kans was dat hij niet zou overleven. Maar de familie bleef bidden. En het werk van God was zo overduidelijk dat zelfs de dokters moesten toegeven dat er sprake was van een wonder!

wonder

Nick en Brooklyn waren al gezegend met twee prachtige dokters toen ze ontdekten dat Brooklyn opnieuw zwanger was van een jongen, Charlie. Maar algauw strooide de vernietigende diagnose van de dokters roet in het eten.

Na vijf maanden zwangerschap ontdekten de dokters dat Charlie aan een zwaar geval van hydrocefalie leed. Hierdoor stapelt overtollig vocht zich op in de schedel, zonder dat het op een natuurlijke manier kan wegvloeien. Hierdoor ontstaat ongezond veel druk op de hersenen en al de experts vertelden dat deze aandoening fataal zou zijn.

“Het was zo extreem dat de specialisten zelfs gestopt waren om de vloeistof in zijn hersenen te meten. Het deed er eigenlijk niet meer toe. De scans waren gewoon misselijk om naar te kijken. We werden verteld dat er 90 procent kans was dat hij kort na de geboorte zou overlijden.”

Ondanks deze donkere prognoses bleef de familie bidden en in God vertrouwen. Ondertussen verhuisde Brooklyn naar een hotelkamer dicht bij het ziekenhuis.

Lees ook  Meisje 14 zwaar mishandeld omdat ze hoofddoek niet af doet

Charlie kwam ter wereld via een keizersnede en de jongen zou meteen aan een beademingsmachine gelegd moeten worden. De dokters zeiden de ouders dat ze zich moesten voorbereiden op de moeilijke beslissing om de machine vervolgens af te koppelen. Maar nog geen 15 minuten later geschiedde het wonder!

“Raad eens wat? De baby werd al huilend geboren – dit was het liefste geluid dat ik ooit al gehoord had”, zei Nick..

Lees ook  Echtgenoot bekritiseert thuisblijvende vrouw. Dan ziet hij een positieve zwangerschapstest – maar het is niet de hare.

De wonderbaby Charlie werd perfect gezond geboren!

wonder1

De dokters en verpleegsters waren in shock. Blijkbaar hadden de hersenen van Charlie een manier gevonden om het overtollige vocht op een natuurlijke manier af te drijven.

“De dokters zeiden dat er geen medische verklaring is voor zijn wonderbaarlijke genezing. Op een of andere manier werd het vocht toch op een natuurlijke wijze afgedreven. We hoorden woorden als ‘goddelijke tussenkomst’ en ‘wonder’. Verpleegsters met jaren ervaring en dokters met een nationale reputatie waren totaal verbluft door wat hier gebeurd was.”

Er staat deze jongen nog een grote toekomst te wachten en we wensen deze familie het allerbeste toe!

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden op Facebook!

15 prachtige foto’s waar je de hele dag naar wilt blijven kijken

Hun 11-jarige zoon sterft in zijn slaap, maar wat zijn ouders enkele dagen later voor hem maken, beweegt me tot tranen toe. Dit is zo aangrijpend!