in ,

De baby houdt onophoudelijk. Nog even en ze was haar TENEN kwijt!

Iedereen die met kinderen in contact komt, zou over het volgende gevaar geïnformeerd moeten worden. De kleine Molly is nog maar een paar maanden oud als haar ouders het ontdekken. Wanneer ze samen aan het eten zijn, begint Molly plotseling hartverscheurend te huilen.

voetjes1

Aanvankelijk waren haar ouders niet al te bezorgd. Maar wanneer ze merken dat hun baby niet te kalmeren is, maakt paniek zich van hen meester. Omdat ze denken dat hun dochter het waarschijnlijk te warm heeft, trekken ze haar sokjes uit. Dan doen ze een vreselijke ontdekking. Om andere ouders te waarschuwen, publiceerde Molly’s vader, Scott Walker, later deze tekst op Facebook:

“Vanmiddag wachtte ons een kleine shock met de kleine juffrouw Molly. Voor ons was het nieuw, maar blijkbaar komt het wel vaker voor bij baby’s. Dat is de reden waarom ik dit met alle ouders wil delen.

We waren bezig met het middageten en Molly was chagrijnig en huilde een beetje – op zich niets bijzonder. Maar ze bleef maar huilen en voelde erg warm aan dus trok Jess haar sokjes uit, zodat Molly een beetje zou kunnen afkoelen. Dan zagen we haar teen. Het heet “haar tourniquetsyndroom”. Het kan voorvallen dat wanneer een haartje in de sokken valt, het zich zo vast om de teen bindt, dat het de bloedtoevoer afsnijdt. Het kan zo hard knellen dat het in de huid snijdt.

Gelukkig heeft Molly een medische zorgverlener als moeder, die het haartje met behulp van een vergrootglas en een knijptangetje in enkele minuten kon verwijderen. De foto hier werd 45 minuten later genomen. Helaas heeft het haartje in Molly’s huid gesneden, maar moesten we het later ontdekt hebben, zou het veel slechter afgelopen zijn.

baby-koorts-teen

Naar de toekomst toe hebben de dokters ons aanbevolen om altijd de teentjes te controleren wanneer de baby niet wil kalmeren. Dit is zeker een goede raad voor alle ouders, verzorgers en babysitters op de wereld.”

De waarschuwing van Molly’s ouders is zeer belangrijk en al meer dan 18000 mensen hebben hun waarschuwing gedeeld. Wanneer de ouders het probleem niet tijdig ontdekt zouden hebben door haar schoen uit te trekken, had Molly die dag haar teen kunnen verliezen. DEEL deze waarschuwing met alle ouders die je kent!

Lees ook  Jeanette (51) in elkaar geslagen omdat ze haar honden niet aangelijnd had.

Dit paard werd tot mooiste ter wereld gekroond. Maar als experts de vacht onderzoeken, zijn ze verbluft.

Er druipt schuim van de snuit van de hond. Als de dierenarts zijn mond opent, kan hij niet geloven wat hij daar vindt.