in ,

Baby ontwaakt net op tijd uit coma: Artsen wilden de stekker al eruit halen..

Een wonder vanuit Frankrijk! Een eenjarig meisje is net op tijd uit een coma ontwaakt, precies tien dagen later nadat haar ouders de rechtszaak om haar levensondersteuning hadden gewonnen. Het meisje genaamd Marwa werd vanaf september in coma gehouden nadat zij een virus kreeg dat haar zenuwstelsel aantastte. Na twee maanden was Marwa nog niet wakker geworden. De dokters besloten dat het tijd werd om de machines die de eenjarige nog in leven hielden, uit te zetten. De reden: ze zou ernstige problemen hebben, als ze al wakker zou worden.

Lees ook  Marieke Elsinga heeft ze er weer losjes bij hangen vandaag

naamloos

De ouders van het meisje wilden niet opgeven. Ze startten een online campagne met de naam: ‘Nooit zonder Marwa’. Zeker 114.000 mensen zetten een handtekening onder de petitie en dwongen de rechtbank om de zorg voor de baby in het Franse ziekenhuis nog twee maanden langer aan te houden.

ad_227411722

Die twee maanden waren meer precies genoeg voor het zieke meisje: na tien dagen ontwaakte ze ‘lachend’ uit het coma. Haar familie heeft op Facebook bevestigd dat de organen van de eenjarige normaal werken. De emotionele vader van Marwa heeft zijn dochter kort na het ontwaken gefilmd: Bekijk hieronder de beelden.

Lees ook  Het fibromyalgie mysterie is eindelijk opgelost!

Het gaat vriezen vannacht: HIER SNEL 1O TIPS VOOR JE AUTORAMEN!

6 mannen beginnen te zingen in een lege kerk. Hun nummer bezorgt iedereen kippenvel.