in

Baby raakt Levensgevaarlijk gewond tijdens softbalwedstrijd

Toen baby McKenna voor het eerst naar buiten ging, ging het gelijk gruwelijk mis. De zeven weken oude baby werd tijdens een softbalwedstrijd hard geraakt door een bal.

Moeder Kassie zat samen met baby McKenna op de tribune in het park, waar vader Lee aan het softballen was. Kassie wilde net haar zeven weken oude kindje de borst geven, toen zowel moeder als kind keihard geraakt werden door een softbal.
Bult
“Het ging allemaal zo snel, we hadden niet eens door dat McKenna geraakt was, totdat ze na een paar seconden begon te huilen en er een grote bult op haar hoofd ontstond”, schrijft de familie van het baby’tje op Facebook.

Lees ook  Moeder (55) bevalt van de baby van haar dochter (31) omdat zij onvruchtbaar is

McKenna werd gelijk opgenomen in het ziekenhuis. Ze blijkt een gebroken schedel te hebben en door de harde klap heeft het meisje al twee hersenbloedingen en twee beroertes gehad.

Het is niet bekend of de kleine McKenna er weer helemaal bovenop gaat komen. Haar ouders houden hoop en hebben een Facebookpagina opgericht voor iedereen die op de hoogte wil blijven hoe het nu met het kleine meisje gaat.

Lees ook  André Hazes: “We onderzoeken of we het leuk vinden samen”

Deze man Bedroog zijn vrouw en besloot van haar te scheiden. Een paar dagen later merkte hij dat er iets verontrustend met haar gebeurde….

Verdrietig Nieuws voor Wendy van Dijk. Sterkte..