in

Baby spartelde heftig met beentjes toen ze door verzorgster met dekentjes en kussen gestikt werd.

Een medewerkster van een kinderdagverblijf pleitte schuldig aan de dood van een acht maanden oud meisje door haar met een kussentje te stikken omdat ze niet wilde slapen.

Leah Walden (24) bekende in de rechtbank deze week de gruwelijke feiten die plaatsvonden in mei 2017 in het Rocket Tiers Learning Center in Baltimore. Walden werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 70 jaar en huilde terwijl ze de straf te horen kreeg.

De vader van Reese, Justin Bowman, snotterde terwijl hij aan de rechtbank verklaarde: “Ik zal mijn meisje nooit haar eerste stapjes zien zetten, haar kunnen vasthouden, kussen, troosten als ze bang is, haar horen zeggen: ‘Ik hou van jou.’ Ik ben kapot.”

Lees ook  Deze baby werd geboren met een gigantische bult op zijn neus. Als je weet wat het is, zal je het niet geloven!

Walden probeerde zich te verdedigen door te zeggen dat haar stoppen doorsloegen en dat ze nooit de gepaste opleiding had gekregen om haar baan uit te oefenen. Volgens de openbare aanklager had Walden tegen een collega gezegd: “Ik haat dit meisje. Ik ben ze spuugzat, ik zou haar in haar gezicht willen slaan.”

Walden had net haar lunchpauze achter de rug en raakte gefrustreerd omdat baby Reese niet wilde slapen. Dan sloeg ze haar en drukte haar omlaag alvorens dekens over haar gezicht te leggen en haar te stikken.

Aanvankelijk beweerde Walden dat ze de baby te eten had gegeten en in haar wiegje had gelegd. Toen ze 45 minuten later terugkwam, zou de baby bewusteloos geweest zijn.

Lees ook  Het geheim wat geen enkele dokter je vertelt: Dit is hoe je snel en goedkoop van luizen afkomt!

Maar de bewakingsbeelden brachten de gruwelijke waarheid aan het licht.

Op de beelden was te zien hoe Walden de dekentjes hardhandig op het gezicht van de baby drukte, terwijl het kleintje heftig met haar beentjes spartelde. Verder was ook te zien hoe ze een kussentje op de baby drukte en het kind sloeg.

Zelfs de rechter barstte in tranen uit bij het zien van de beelden.

DEEL dit bericht als ook jij vindt dat dit nooit had mogen gebeuren en om je medeleven uit te drukken met de rouwende familie.

Automobilisten geven snelwegblokkeerders soep met laxeermiddel en het effect was onmiddellijk.

Gigantisch veel ophef om deze foto van Dee (ex Enzo Knol) die geen topje aan heeft!