in

Baby stierf op broeiende zolder, waar mama hem 3 dagen achterliet om te kunnen feesten

Een duivelse moeder doodde haar zoon door hem drie dagen lang achter te laten op een broeiende zolder.

Lovily Johnson (23) werd door de rechter omschreven als ‘extreem schokkend’ toen ze werd veroordeeld tot minimum 20 en maximaal 80 jaar gevangenisstraf. De moeder van twee uit het Amerikaanse Michigan pleitte schuldig aan moord na de dood van haar zes maanden oude zoon Noah.

Johnson gespte de baby vast in een autostoeltje en liet hem dagenlang op zolder achter zonder eten, drinken of airconditioning. Ze ging feesten met vrienden en liet haar zoon op drie dagen tijd meer dan 32 uur alleen achter. De feiten vonden plaats in juli 2017.

Lees ook  Man verlamd na inslikken naaktslak

De temperatuur in de zolderkamer bedroeg ongeveer 32 graden. Tijdens de uitspraak deze week zei rechter Mark Trusock dat haar acties ‘extreem schokkend’ waren.

Hij wendde zich tot haar en zei: “En wat deed jij? Je ging uit met je vrienden, je feestte, je zocht een plekje uit met airconditioning en gebruikte drugs. Ik hoop dat je er elke dag aan denkt hoe je je zoon doodde, mevrouw.”

De rechter voegde eraan toe dat hij hoopt dat ze nooit meer een kind zal hebben. Het andere kind van Johnson, een vierjarige dochter, werd overgedragen aan de pleegzorg.

Lees ook  Foto’s onthullen: ezels worden gefolterd en geslacht voor medicijn – en zijn slechts 5 maanden oud

Haar vreselijk misdrijf kwam aan het licht toen ze het autostoeltje met het ontbindend lichaam van Noah erin op 19 juli 2017 naar het ziekenhuis bracht. Enkele uren later werd ze gearresteerd. De autopsie bracht aan het licht dat de kleine jongen amper 5 kg woog en zwaar uitgedroogd was en zware luieruitslag had.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT.

Vreemdgaan niet einde huwelijk Marco en Leontine

Fietsendief in Oisterwijk staat letterlijk voor paal.