in ,

Baby wordt geboren met een groot, opgezwollen hoofdje. 20 maanden later kunnen zelfs de dokters het niet geloven.

Het verhaal van baby Parker is er eentje van onvoorwaardelijke liefde. “Ik week geen ogenblik van zijn zijde, ik bad voor hem, hield zijn hand vast en wreef over zijn hoofdje” vertelde zijn vader Ryan Grelecki. “Die onvoorwaardelijke liefde valt gewoon over je heen als ouder”.

Parker werd geboren met een ziekte waardoor zijn schedel zich vulde met overtollig vocht. Het resultaat was dat het hoofdje van Parker vijf procent groter was dan dat van een normale baby. Zijn toestand was erg zorgwekkend.

Lees ook  Hartbrekende foto’s tonen bruid terwijl ze rouwt aan graf van haar geliefde die werd doodgeschoten toen hij Xbox wilde verkopen

Al binnen enkele dagen na zijn geboorte moest hij een operatie ondergaan om het overtollige vocht te laten wegvloeien. Na twee weken konden de ouders hun zoon mee naar huis nemen en na vier weken begon de fysiotherapie.

Ondertussen, 20 maanden later, ziet hun zoon er onherkenbaar uit. Zijn moeder beschrijft hem als een liefdevol kind en het is duidelijk dat hij die liefde heeft meegekregen van zijn ouders en de mensen van het ziekenhuis.

Lees ook  2 bejaarde mannen onthullen de bijnamen van tijdens hun jeugd. Het geheim van “Emmer” doet me hardop lachen!

DEEL dit pakkende verhaal op Facebook!

De vader gooit haar pop in de bosjes en geeft gas. Als hij in de achteruitkijkspiegel kijkt, breekt mijn hart.

Deze jongen weet niet waar zijn vader hem mee naartoe neemt. Als de lichten aangaan, zal je kippenvel krijgen!