in

Babymeisje in India verbluft iedereen met een extra hoofdje aan haar buik bevestigd.

Een 21-jarige vrouw had hevige pijn tijdens haar zwangerschap, dus ging ze naar het Ram Snehi Hospital in Jahazpur in India. De dokters voerden een echografie uit en zeiden dat ze een tweeling verwachte. Niets kon hen voorbereid hebben op hoe de baby er bij de geboorte uitzag.

De baby kwam ter wereld via een keizersnede. Er was één meisje en er groeide een hoofdje uit haar buik, en er was ook een klein handje. Dokter Pravin Mathur werkte onvermoeibaar om het leven van de pasgeboren baby te redden.

Lees ook  Vrijgezel? Gaby Blaaser is in The Bachelorette op zoek naar haar droomman!

Het extra hoofdje is een zogenaamde parasitaire tweeling, en het is uiterst zeldzaam. Als de parasitaire tweeling niet verwijderd zou worden, zou het alle essentiële voedingsstoffen van de baby consumeren en haar ontwikkeling in de weg staan.

Met toestemming van de ouders werd het extra hoofdje succesvol verwijderd. En wat nog meer ongelofelijk is: het ziekenhuis voerde de operatie geheel gratis uit!

Lees ook  Geweldige carrièreswitch voor Donny Roelvink.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Hij legt de dode kat in een tas en laat ze achter in de woonkamer. Toen ik zag wat de camera minuten later filmde, kon ik mijn tranen niet bedwingen.

Dit meisje kietelt haar stervende zusje aan haar buikje. Dan horen ze iets wat de tranen in hun ogen doet springen.