in

Baby’tje van 11 weken oud vecht tegen coronavirus – moeder met gebroken hart doet oproep aan iedereen

Kleine Ares Banister is slechts 11 weken oud, maar werd afgelopen maandag met het coronavirus in het ziekenhuis opgenomen.

Gelukkig is het baby’tje weer thuis en gaat het alweer stukken beter met hem. Zijn moeder doet een emotionele oproep.

De 30-jarige Jodie Banister wilde het eerst niet geloven. “Dus, we dachten gewoon, het is volkomen ondenkbaar dat het COVID is,” legde ze aan de BBC uit.

“Angst en paniek. Ik zat daar gewoon en huilde. Het was verschrikkelijk. Het eerste wat je meteen denkt, is dat hij gaat overlijden. Ik was zo bang.”

Ares is gelukkig weer thuis en herstelt voorspoedig. Jodie wil iedereen waarschuwen om dit virus serieus te nemen! Op Facebook schreef Jodie een emotionele post.

Lees ook  Vader mis handelt dochtertje (3) aan boord van vliegtuig

“Onze 11 weken oude BABY is zojuist positief getest voor COVID-19. We zijn al weken niet naar buiten geweest, maar helaas moet Christian nog steeds werken, zodat Tesco voedsel in de schappen heeft zodat jullie allemaal kunnen plunderen en hamsteren.

Als je geen essentiële werker bent, blijf alsjeblieft thuis!!!!! Luister alsjeblieft, alsjeblieft omdat onze hele wereld net ondersteboven is gedraaid!!!”

In een update reageerde Jodie op het commentaar dat ze kreeg omdat haar post onbeschoft zou zijn.

Lees ook  Auto met lichaam in kanaal aangetroffen tijdens zoekactie vermiste Ciska Bruins

“Wat verschrikkelijk is, is dat mijn baby dit dodelijke virus krijgt […] Wat onbeschoft is, is dat mensen de officiële maatregelen niet volgen.”

“Er is zoveel droevigheid in de wereld momenteel, denk alsjeblieft twee keer na voordat je met een vreemde online gaat discussiëren over hoe vaak je boodschappen moeten doen of hoe lang je je hond moet uitlaten!”

We zijn erg blij om te horen dat het alweer stukken beter met Ares gaat. We mogen ééń ding nooit vergeten: alleen samen kunnen we deze strijd winnen en corona verslaan!

Rilana wil verwijzing ziekenhuis voor Silvano (6): ‘Zijn hart kan scheuren’

De nieuwe vriendin van Temptation Fabrizio is echt een bommetje