in

Barbie´s ex-geliefde beticht van geestelijke mishandeling van zijn 4-jarige zoon

Rolf Tangel ervaart tegenslag na tegenslag. Nadat hij slachtoffer werd van het liefdesverraad van zijn grote liefde Samantha ‘Barbie’ de Jong, ligt hij nu onder vuur van een ándere ex. Die verwijt Rolf dat hij zijn zoontje Romario niet bepaald verantwoord opvoedt. Ze deed daarom aangifte tegen hem…

Mariam: ‘Het ergst vond ik dat Romario op een gegeven moment een xtc-pil vond bij de magnetron en dacht dat het een snoepje was. Ik had al een paar keer gezegd dat Rolf zelf moest weten dat hij die troep nam, maar dat ik het kwalijk vond dat hij die pillen door het hele huis liet slingeren, met alle risico’s van dien. Maar in plaats dat Rolf die xtc-pil van Romario afpakte, liet hij gebeuren dat het jochie eraan likte!’

Lees ook  Sis van Rossem: verveelde mij kapot bij Jinek

Rolf Tangel kindermishandeling
Mariam slikt haar opkomende tranen weg. ‘Ik had gehoopt dat er na mijn melding bij Veilig Thuis Haaglanden actie zou worden onder-nomen. Maar er gebeurt dus niets. Jeugdzorg, dat de zaak heeft over- genomen, liet me weten dat ze niets met mijn klacht doen omdat ik een ex-vriendin ben en het om een wraakmelding kan gaan. Moet het eerst écht misgaan, voordat ze in actie komen? Rolf is bekend bij Jeugdzorg. Romario staat al twee jaar onder toezicht van een kinderrechter. Zo’n maatregel wordt heus niet uitgesproken omdat hij zo’n voorbeeldpapa is…’

Lees ook  Man gooit bierkrat op hoofd van buurvrouw in Oss

Arrogante advocaat op vliegtuig valt moeder die wil slapen lastig. Haar briljante wraak deed me hardop lachen.

Ibrahim hoopt op deze manier te stoppen met roken – Alleen openen om te eten!