in

Beau van Erven Dorens ‘doodsbang’ voor nieuwe talkshow

Beau voelt de druk om van het programma een succes te maken
Beau van Erven Dorens verheugt zich enorm op de aftrap van zijn nieuwe talkshow, maar ziet het tegelijkertijd met angst en beven tegemoet. Aankomende maandag begint hij aan zijn tweede talkshowavontuur, dat deze keer helemaal om hem draait. Na de tegenvallende kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys en Zomer met Art, staat de druk er flink op. Dat beseft de presentator maar al te goed.”Het is sowieso een mooi avontuur”, aldus Beau.

Beau
”Ik heb verschrikkelijke dingen meegemaakt”, zo verwijst Beau met een knipoog naar zijn eerdere shows die niet altijd succes boekten. ”Maar de laatste tijd was er best wel wat succes. Dus waarom gaan we dit dan doen? Ik denk dat het gewoon weer een mooi avontuur is.” De presentator wil ervoor zorgen dat zijn nieuwe show, die de naam Beau draagt, een eigen identiteit krijgt.

Lees ook  Huilende mama bevalt van doodgeboren baby, maar ze had nooit gedacht dat opmerking van verpleegster haar voor altijd zou bijblijven

Naar eigen zeggen gaat het programma meer lijken op de Amerikaanse talkshows. ”Het is gewoon super Amerikaans. Er is geen fucking tafel”, aldus Beau. ”Die tafel is er al zo vaak geweest. Die is er bij Matthijs, bij Eva, bij Nieuwsuur en al die gasten doen het gewoon supergoed. Maar wij moeten iets nieuws verzinnen op die late avond. En dat is nu eenmaal in mijn handen gelegd.”

Lees ook  Man komt thuis bij drugsverslaafde vrouw en doet op de bank een ontdekking die zijn leven voorgoed zou veranderen.

Veel druk
Nadat RTL Late Night met Twan Huys niet tot het gewenste succes leidde en na de tegenvallende cijfers van Zomer met Art, staat de druk flink op de ketel voor Beau. De presentator wil daar echter niet te lang bij stilstaan. ”Er hangt veel van af en er staat veel druk op. We kijken wel hoe het uitpakt, dat is toch een mooi avontuur. Misschien denk ik dinsdag: ‘oké, ik ben afgeschreven’, maar misschien gaat het goed. We gaan er in elk geval vol voor. Maar op dit moment is het angst en beven.”

Kaasliefhebbers opgelet: van kaas eten leef je langer!!

Mam en pap begraven hun 2-jarige – 1 maand later krijgen ze nog een schok van hun leven