in

Bedrijf wil 5.500 euro betalen om niets anders dan frietjes, brood en pasta te eten.

Zie je het wel zitten om 5.500 euro te verdienen door niets anders dan frietjes, pasta en brood te eten? Dat is nu mogelijk, want een vitaminesupplementenbedrijf is op zoek naar drie proefkonijnen die alleen maar ‘beige’ voedingswaren eten om hun vitamines te testen.

Het merk Feel wil je omgerekend 5.500 euro te betalen om gedurende een maand lang elke dag multivitaminen te testen terwijl je een slecht dieet eet, met alleen maar beige voedingswaren (koolhydraten) zoals frietjes, pasta, wit boord, kip en rijst.

Lees ook  Agressief bontkraagje krijgt ijskoude zwemles in de gracht!

Je nutriëntenniveaus worden getest voor en na het experiment om te zien of de multivitaminen succesvol waren om je algemene nutriëntenniveau te verbeteren.

Uiteraard wegen vitaminesupplementen niet op tegen een gezond dieet – en dat is ook wat het bedrijf duidelijk wil maken. Daarom zijn ze op zoek naar mensen die al een behoorlijk eentonig dieet eten.

Een woordvoerder van het bedrijf verklaarde:

“Het is niet onze bedoeling om mensen aan te moedigen om onze vitaminen te gebruiken als vervanging voor een gezond dieet. Het doel van de studie is om de efficiëntie van ons product te testen, buiten een laboratorium of gecontroleerde omgeving, waar de resultaten niet altijd de realiteit weerspiegelen.”

Lees ook  Verpleegster in tranen als ze geen eten kan kopen na dienst van 48 uur: ‘Stop met hamsteren’

De winnende kandidaten zullen nauwgezet opgevolgd worden door een voedingsspecialist en een dokter, zodat je gezondheid niet in gevaar komt en om te controleren of je wel voldoende eet.

Verder mag je geen onderliggende gezondheidsproblemen hebben. Het is ook belangrijk dat je geen medische behandeling ondergaat.

Het is officieel: Love Island Rowena en Stenn van hebben een relatie

De dokter vertelt hem “als je geen gewicht verliest, haal je de 40 niet”: na een paar maanden is zijn transformatie verrassend