in

Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

Wie houdt er niet van: een heerlijke nachtrust en lekker luieren in bed. Voor de meeste mensen worden deze slaappraktijken vaak bemoeilijkt door werk en studie, maar gelukkig is er nu een mogelijkheid om je slaapritme hiermee te combineren.

SLAAPPATROON
Het Indiase bedrijf Wakefit is op zoek naar stagiaires die 100 dagen lang 9 uur per dag willen slapen. That’s it! Het bedrijf produceert matrassen en is bezig met het verbeteren van hun producten. Het enige wat er van je als stagiair(e) wordt verwacht, is dat je jezelf beschikbaar stelt voor een onderzoek waarbij je slaappatroon wordt bestudeerd.

Lees ook  Aantal coronadoden nu 76, in totaal 2460 besmettingen in Nederland’

OVERAL KUNNEN SLAPEN
De ‘functie-eisen’? Iemand die overal in in slaap kan vallen. Waar je ook bent, je moet binnen een paar minuten in een diepe slaap kunnen raken en vervolgens geheel van de wereld weten te raken. Val jij nog wel eens weg tijdens een hoorcollege of midden in een vergadering? Dan ben jij de ideale kandidaat.

Lees ook  Vrouw krijgt donorlong van zware rookster en overlijdt

LEKKER VANUIT HUIS
Mocht dit allemaal nog niet aantrekkelijk genoeg klinken, dan is er nog iets wat je wellicht kan overtuigen. Je mag de ‘werkzaamheden’ namelijk gewoon thuis uitvoeren, lekker vanuit je eigen bed. Het bedrijf stuurt je zelfs een gratis matras toe!

Ben jij de ideale kandidaat voor deze job? Meld je dan hier aan.

Vrouw wordt afwasser om partner in verzorgingstehuis te kunnen bezoeken.

Witte supremacist in Amerika geëxecuteerd na marteling en moord op 8-jarig meisje