in

Bejaard omaatje trotseert bitterkoude temperaturen om daklozen warme soep te brengen.

Een 72-jarige dame uit het Verenigd Koninkrijk verovert de harten wereldwijd omdat ze tijdens koude winternachten soep brengt naar daklozen.

De 72-jarige Diana is elke avond, behalve op donderdag, op stap met een winkelwagentje en een dikke winterjas. Telkens wanneer ze een dakloze persoon ziet, neemt ze een kom warme soep uit haar winkelkarretje. Diana werkt als vrijwilliger bij een lokale kerk genaamd St. Swithuns. Ze had echter nooit durven dromen dat haar routine wereldwijd opgemerkt zou worden.

Lees ook  Suzanne op moederdag vermist: 93.000 euro beloning uitgeloofd

Vorige week zag passant Charlie Franks haar een kom soep uitdelen aan twee daklozen. Ze zaten tijdens bittere weersomstandigheden op de stoep.

De bejaarde vrouw had geen idee dat ze gefilmd werd tijdens haar nobel gebaar. Charlie postte de video online en schreef: “Vertrouwen in de mensheid is hersteld.”

Dochter Katy Elizabeth legde uit dat haar moeder regelmatig vrijwilligerswerk doet. De bejaarde moeder belooft Katy altijd te laten weten waar ze rondhangt, maar dat neemt ze naar verluidt niet al te nauw. Ze vindt het namelijk veel belangrijker om andere mensen te helpen.

Lees ook  Drentse school sluit twee dagen na vondst overleden medewerkster (27)

Diana wordt op de sociale media alvast overladen met complimentjes en bewonderende berichten. “Een engel in vermomming”, schrijft iemand.

BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ DIT ZO GEWELDIG VINDT!

Man in Lisse geeft drie jonge kinderen klappen.

Jochie wordt zwaar gestraft vanwege pikante video’s op zijn telefoon